avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate bureacvalielena

Activitate bureacvalielena

Doar ce mi-am infiintat un SRL-D si vreau sa fac o livrare intracomunitara, firma este neplatitoare de Tva. Nu cred ca in decursul unui an voi depasi plafonul de 35 000 lei in acest caz mai este nevoie sa ma inscriu in Registrul operatorilor intracomunitari?
Si daca totusi depasesc plafonul cand trebuie sa ma inscriu in scopuri de tva?
Răspuns la discuția Somaj cu SRL
Pai, Srl nu face parte din activitatile autorizate, ar trebui sa primesc ajutorul de somaj.
Nu mai inteleg.
Răspuns la discuția Cod caen 477
Inca nu am depus actele pentru infiintarea srl-ului, doar am facut actul consttutiv unde am trecut ca activitate principla 477 si ca activitate secundara 462. Este vreo problema in acest sens? Nu am inteles exact codul caen si nu am fost avertizata asupra acestuia desi am specificat ce vreau sa fac. Va multumesc anticipat.
Discuție Somaj cu SRL
Momentan sunt in concediu de crestere copil , peste o luna o sa fiu in somaj, deoarece mi s-a desfiintat postul si am ramas fara serviciu. Pana in somaj vreau sa infiintez un Srl. Mai pot intra in somaj daca am infiintata firma?
Discuție Cod caen 477
Buna ziua.
Daca vreau sa infiintez o firma pentru comertul cu plante, adica sa cumpar de la producator si sa le vand in UE, la o firma de profil este ok daca aleg ca activitate principala codul caen 477?
Buna seara.
Am infiintata un srl-d in vederea comercializarii plantelor. Pot achizitiona aceste plante de la persoanele fizice neautorizate pentru a le exporta un UE?
Ce acte am nevoie de la persoanele fizice neautorizate si ce acte am eu nevoie pentru a le putea comercializa in UE?
Cum se face incarcarea in contabilitate daca nu exista o factura fiscala de la persoana fizica?