Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
mirei2012 a scris:
Pe noul cod pluralitatea de subiect pasiv conduce la concurs nu unitate de infractiune...pt intrebarea 79 grila 1.
Subiect pasiv la darea de mita este institutia, nu functionarul. Verifica orice carte de doctrina.
Marius grilele pe oepa nu sunt grele...eu am citit de 2 ori si am facut toate grilele de anul trecut...asta nu inseamna ca vor fi si anul asta la fel...insa am constatat ca sunt strict pe lege/statut
Am citit undeva citatul var b....dar nu stiu pe unde-i trecuta... nu prea imi suna ca ar apartine principiului
Am gasit art 142 din statut...si este la efectele contractului....nu stiu cum sa incadrez...poate la respect ca nu e frumos sa te bagi peste colegul tau....uffffffffff
catalin1980 a scris:
i_law a scris:
Ar fi bine sa incheiem aceasta discutie ca oricum nu isi are sensul in acest context, in final sunt institutii abilitate care sa vegheze asupra corectidudinii examenului. Voi cu ce materie incepeti pregatirea ? Catalin 1980 alias fiul nelegitim al Stefaniei Popescu si George Pruteanu tu cu ce incepi ? ( din cate am obs. eu esti foarte bine pregatit la penal) - sper ca sti de gluma si nu te superi ca te-am numit fiu nelegitim al unor intelctuali de marca.
Eii cum sa ma supar.Hai sa zic ca m a deranjat putin comparatia cu George Pruteanu :)
Parca prea le stia el asa pe toate.Dar cand mi ai spus de Stefania,deja e altceva :))
Sigur nu esti rautacios? :))
Nu sunt , tu pe fond ai dreptate, ar trebui sa cautam sa scriem corect, insa sti cum este te ia valul si sa dai un raspuns mai repede uiti de gramatica.
Daca eram rautacios ma simteam vexat de observatia ta si reactionam dincolo de limitele academice. Toata condescendenta mea, pentru ca doresti ca limba romana sa fie respectata.
Breeeee ne costa cate un punct fiecare neatentie...baga mintele in cap ;).
cererile de imparteala judiciara
a.se solutioneaza in prima instanta de judecatorie,dc valoarea obiectului cererii nu depaseste 200.000 lei inclusiv
b.pot fi atacate cu apel la curtea de apel
c.se solutioneaza intotdeauna in prima instanta de catre judecatorie
barem A
gr 178 G.Raducan/2013
probabil considera ca expresia suporta interpretarea ca ar exista si o cautiune mai mica de 1000 lei
:coffee:
cautiunea ,in situatia suspendarii judecarii procesului pana la solutionarea cererii de stramutare
a.este obligatorie
b.nu poate depasi 1000 lei
c.este facultativa