avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Activitate calinmarius

Activitate calinmarius

multumesc
Buna seara,

detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de vacanta , care va fi locuita doar la sfarsitul saptamanii (amprenta la sol 55mp, parter+pod inalt). Casa doresc sa o constriesc din caramida, cu fundatie. In cel mai nefericit caz, as putea achizitiona o cabana de lemn ( dar asta ar fi ultima solutie). Mentionez ca terenul este intr-o zona cu case, inconjurat de case... nu cunosc ce autorizatii au vecinii.

1. Este posibila o constructie cu acte in regula?... cu autorizatie de constructie definitiva? ... chiar si pe "anexa gospodareasca".
2.Trebuie introdusa suprafata terenului (casei) in intravilan?.... daca da , care sunt pasii si un cost estimativ?

Va multumesc.
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu o solutie (daca exista):
doresc sa achizitionez un teren extravilan pentru constructia unei case. Terenul se afla dincolo de Centura de Nord a Craiovei, apartine de Craiova, iar zona este trecuta ca teren agricol. In zona ( chiar pe strada respectiva) se afla case finalizate ca si constructie si altele in constructie , iar strada beneficiaza de nume si numar.
Exista vreo posibilitate de construire a unei case legal? cu documente in regula? Exista vreo posibilitate de trecere a terenului in intravilan?

va multumesc.