avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate Centrul de Resurse Calitate - Calitas SRL

Activitate Centrul de Resurse Calitate - Calitas SRL

Ne invartim in cerc. Mare pacat ... Ma asteptam ca, macar tinerii sa-si dea seama ca o luna si jumatate au fost supusi unui tir mediatic manipulator "de manual". Aveam mari sperante de la ei, pentru ca aveau la indemana si alte mijloace de informare.
Cand, cu o luna in urma, spuneam ca niciunul nu merita votul meu, voiam sa spun nu ca nu voi merge la vot, ci ca voi merge pentru un vot de blam. Intre timp m-am informat si am constatat ca exista alternativa. Chiar doua, dupa parerea mea. Ma asteptam ca multi sa procedeze in acest mod, macar ca un gest de revolta pentru sfidarea la vedere a romanilor, pentru faptul ca ne insulta inteligenta clipa de clipa, asa cum respira.
Vazand prezenta la vot, aveam speranta. Cand am vazut procentele insa, dezamagirea a fost neasteptat de mare. Si nu ma refer nicidecum la candidatii de pe primele 7 locuri. Aveam o sansa si am ratat-o. Inca o data au reusit. Infernala masinarie manipularea. Au indus ideea ca schimbarea inseamna a roti puterea si a prins. Au indus, de asemenea, ideea ca nimic nu se poate intampla in afara actualului spectru politic, iar romanii, inclusiv cei foarte tineri, au mai muscat o data. Mare pacat.
Cand nu mai speri la mare lucru, dezamagirea nu te mai loveste puternic. Iti spui doar ca, inca o data ai avut dreptate. Cand insa apare speranta, cat de mica, nerealizarile te afecteaza mai puternic ...
Este parerea mea.
Asa, bun... si daca am convingerea ca niciunul nu merita votul meu, cum as putea sa-l dau cuiva?
Singurul document pe care mi-as pune semnatura, sau care ar atrage votul meu ar fi o actiune pentru schimbarea sistemului. Una de substanta, nu de forma. Dar cum sistemul actual nu va permite ca asa ceva sa se intample ...
Poate ca ar fi interesant de stiut si cum se procedeaza in celelalte tari europene in astfel de situatii. Consider ca efortul ar trebui cel putin impartit intre utilizator si autoritati, prin costuri diferentiate in cazurile in care initiativa nu apartine utilizatorului, ci autoritatilor.
In alta ordine de idei, cred ca nici acest nou cod nu reflecta intreaga paleta de activitati existente pe piata si nici o mai buna corelare cu paleta de ocupatii actuale practicate in piata.