Am fost implicat intr-un accident rutier, motocicleta-autoturism. Din primele cercetari, sunt victima in acel accident, intruca autovehicolul nu a acordat prioritate. Urmeaza sa ajung la politie pentru declaratii si sa merg la IML pentru stabilirea numarului de zile de ingrijiri medicale.
Caut un avocat specializat in acest tip de procese, cu portofoliu, care sa afle de la mine toate detaliile accidentului, trairile de dupa, care sa fie abil in justificarea cererii pentru daune morale - suferinte fizice, psihice, urmari pe termen lung ale accidentului, afectarea familiei, vietii sociale, etc. si sa le poata justifica si pe cele materiale, in asa fel incat sa poata estima o valoare justa pe care o pot solicita si obtine de la asigurator.
Asiguratorul este o companie din tipul asiguratorilor din Romania.
Pentru orice informatie, ma puteti contacta aici sau prin mesaj privat, pe forum.
Pai daca ati lovit pe cineva, stimate, si stiati ca asta s-a intamplat, normal era sa faceti altceva. Sa-i lasati un numar de telefon, nu sa va intrebati cum sa scapati fara pedeapsa.
Ca poate nu va denunta nimeni.
Buna seara,
Zilele trecute am fost la cinema si am constatat cu stupoare ca preturile de laintrare pentru, sa spunem,bauturi racoritoare sunt de doua ori mai mari ca in magazine.
Adica daca o jumatate de litru de bautura carbogazoasa cu gust de cola costa in magazin 3 lei, in mall, la cinema, costa 9.5.
Nu ma deranjeaza, ar putea sa coste si 99.5 lei. Ma intereseaza sa aflu daca exista temei legal pentru interzicerea accesului in sala de cinema cu bautura carbogazoasa cu gust de cola sau cu apa minerala aduse de-acasa. Sau cu floricelele deporumb aduse de-acasa. Sau, cu o bautura racoritoare care nu se gaseste la magazinul de la intrarea in cinematograf.
Cat de mari sunt sansele daca intentez o actiune legala impotriva acelor reguli interne, care nu imi permit sa vin cu ceaiul, napolitanele sau bautura preferata de-acasa.