Buna seara,
Zilele trecute am fost la cinema si am constatat cu stupoare ca preturile de laintrare pentru, sa spunem,bauturi racoritoare sunt de doua ori mai mari ca in magazine.
Adica daca o jumatate de litru de bautura carbogazoasa cu gust de cola costa in magazin 3 lei, in mall, la cinema, costa 9.5.
Nu ma deranjeaza, ar putea sa coste si 99.5 lei. Ma intereseaza sa aflu daca exista temei legal pentru interzicerea accesului in sala de cinema cu bautura carbogazoasa cu gust de cola sau cu apa minerala aduse de-acasa. Sau cu floricelele deporumb aduse de-acasa. Sau, cu o bautura racoritoare care nu se gaseste la magazinul de la intrarea in cinematograf.
Cat de mari sunt sansele daca intentez o actiune legala impotriva acelor reguli interne, care nu imi permit sa vin cu ceaiul, napolitanele sau bautura preferata de-acasa.
Nu aveti nicio sansa.
Cinematograful este o societate comerciala privata si isi stabileste singura regulile care trebuie respectate in interior de catre spectatori inclusiv preturile.
Astfel ca va pot interzice sa intrati cu bautura preferata de acasa, tuica, vin, visinata, afinata, si altele care nu se gasesc la intrarea in cinematograf.
Amintiri....
Magda Staicu
Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)