avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela Juravle

Activitate Mihaela Juravle

Răspuns la discuția girant credit
cum adica nu a dat de acesta?adica banca nu l-a gasit pe beneficiarul imprumutului?
daca ruda d-voastra a girat pentru beneficiar inseamna ca il cunoaste si ca poate da informatii despre unde s-ar afla acesta si cum poate fi contactat si in acest caz banca s-ar indrepta impotriva titularului contractului de imprumut.
Răspuns la discuția Cum se imparte?
Rife a scris:

Buna ziua.

Urmeaza sa facem succesuinea. O intrebare as avea: cim se imparte un imobil in caz ca decedatul are o sotie (casatoriti fiind de 35 de ani) si doi copii adulti. Imobilul este pe numele decedatului. Este vreo diferenta daca imobilul este numai pe numele decedatului, sau este pe numele decedatului si a sotiei.

Multumesc.

daca imobilul a fost dobandit in timpul casatoriei celor doi soti nu are importanta daca imobilul este pe numele ambilor soti sau pe numele unuia dintre ei, fiind bun comun.
daca imobilul a fost dobandit inainte de casatorie atunci este bun propriu a aceluia pe al carui nume apare imobilul.
Răspuns la discuția mostenire
mel 75 a scris:

se poate retrage clauza de abitatie viagera dintr-un contract de vanzare cumparare?
[/quot

da, doar prin acordul partilor]
in ce consta examenul psihologic la concursul de admitere in magistratura cu vechimea de 5 ani? stie cineva?
Răspuns la discuția mostenire
contractul este si cu clauza de intretinere sau nu?
Răspuns la discuția mostenire
daca contractul de v-c este incheiat la notariat si plata pretului este mentionata in contract nu este necesar sa faceti dovada achitarii pretului.in cazul in care contractul este un act sub semnatura privata, dovada ahitarii pretului o puteti face cu martori sau cu inscrisuri sub semnatura privata.
Răspuns la discuția mostenire
din punctul meu de vedere contractele de vanzare cumparare cu dr. de abitatie viagera sunt intuituu personae si nu se pot transmite prin mostenire.in acest caz nu puteti primi prin mostenire contractul incheiat de tatal d-voastra in timpul vietii.contractul se reziliaza prin moartea cocontractantului, asta in cazul in care vizeaza si o intretinere din partea tatalui.
Răspuns la discuția mostenire
bunicul nu are nici un drept.veniti singura la mostenire in calitate de descendent direct.
Răspuns la discuția mostenire
doar dumneavoastra.daca defunctul nu ar fi avut descendenti directi ar fi avut drept de mostenire colateralii si ascendentii.in cazul de fata doar d-voastra aveti drept de mostenire