avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate georalu1979

Activitate georalu1979

Bătrân internat în spital.
Am o cunoștință care Lucrează în italia, respectivul Bătrân este internat de două săptămâni aproape 3 în spital,aparținători spun că doctorii ar fi zis că este internat de covid.
Aparținătorii încă nu au dat răspuns dacă îngrijitoarea mai poate sta în continuare sau nu, întrucât nu se știe când iese din spital.
Se poate face internare în azil nevoluntara?
Persoana care îngrijește de Bătrân nu are nici acte.
În cazul în care persoana care a ingrijit de Bătrân este pe liber și nu își încasează salariile, octombrie și noiembrie cui i se poate adresa?
Bătrânul e singur,fără copii respectiv nu are moștenitori, decât ca rude două verișoare după mamă.,acestea din urmă fiind rude.
Bună ziua.
Încerc să fiu mai scurt.
Anul trecut în imobilul unde locuiesc sa efectuat o lucrare de modificare a unei instalații de gaze naturale(mărire debit, pentru centrale)de către o firmă.
Cei care am fost hotărâți sau au avut bani (pe banii noștri, mai puțin alți locatari) am plătit plata execuției respectivei instalații, firma a tras instalația inclusiv la cei care nu au contribuit(doar in exteriorul locuinței, la ușă), între timp aceștia și-au băgat centrală leganduse efectiv la instalația care a fost plătită de noi (factura și proiectul fiind pe numele unui locatar) cum putem legal forța pe cei care nu au platiti nimic altfel încât să plătească?
Răspuns la discuția Contract vânzare cumpărare
Există un termen anume după ce se face actul de vânzare cumpărare la notar , ca acesta să fie depus la primărie respectiv să fie înregistrat pe rol ?
Cat timp durează după ce se face un contract de vânzare cumpărare pina acesta apare la primărie ca proprietate?
Care sunt pașii?
Și cât durează?
Venitul minim garantat
Nu ar fi mai bine să trimit o sesizare către judecatorie prin care anunț această situație prin care doresc ca executorii să fie informați cu privire la situația mea, astfel încât să evit alte situații?
Și întrebare...cu perimarea cum e ?
Doresc detalii.
Ok ...salariul minim net este de 1346 ron : 2 = 673 ron se popreste diferența de 31 ron...la datoria mea de 20000 lei ...20000 :31 =645 de luni adică 54 de ani.așteaptă executorul 54 de ani? Sau creditori ?
Aștept răspuns
Indemnizație handicap gr 2( și pensia invaliditate gr 3 se popreste in valoare de 434 ron?) Tocmai dvs ați avut un răspuns referitor la propriile pe pensia de invaliditate, art. 729 alin 3, e mai mică de 50% din salariul minim .Aici cred că suntem clarificati.
Doresc o soluție în legătură cu niște popriri ca urmare a unor incunviintari de executare silită.
Din cauza unor probleme de sănătate, m-am pensionat pe caz de boala.
Veniturile mele actuale se compun din indemnizații neurmaribile, nu am bunuri pe numele meu.
Ce se întâmplă cu popririle ca urmare a unor executării silite?
Ce se întâmplă în aceste cazuri?
Sunt în imposibilitate să achit aceste datorii.