De ce trebuie sa atasam o groaza de hartii ?
De exemplu o societate decide sa fie numit contabilul care este si angajat cu CM. Administratorul nu este angajat. Decide sa faca imputernicire notariala, si acum trebuie act contitutiv ( sa vada adminsitratorul) , certificat ONRC,CI copii .Ne intoarcem la birocratie-dosariada.Este vb.de o societate care este si in REVISAL.
Toate astea ar putea sa fie verificate de catre ITM.
Si mai mult asteptarea de 5-6 zile pt verificare.Cel putin asa patesc eu.
Am mai multe firme si trebuie sa le iau pe rand, ca dupa trimiterea actelor nu mai pot opera in REVISAL si raman in aer cu angajarile.( ex.infirmierele si asistentii sunt intr-o miscare de pe o zi la alta)
Au dreptate cei de la UNIUNEA NAT.EXPERTILOR IN LEGISLATIA MUNCII sunt multe lucruri care trebuie corectate.
Sunt neplatitor de TVA din 27/05/2013 in data de 05/03/2018 pe fisa rol TVA apare ca trebuie sa platesc 5278 lei .La data iesirii ca plat.TVA aveam de recuperat 1435 lei.Pe care nu i-am mai solicitat avand in vedere tevatura cu ANAF.Acum in fisa rol la data de 05.03.2018 apare suma de plata 5278 lei./din suma impusa de ANAF 5278 au scazut suma de recuperat 1435 si dif de 3843 au luat-o din banca proprire in luna iunie.2018.Cum pot recupera acesti bani odata ce eu nu am fost datoare la ei.Unde ma pot adresa ,am fost la ghiseu si mi s-a spus ca ANAF calculeaza din nu stiu ce procent dupa 5 ani ? Nu am primit nici-o data vreo adresa de la ei nu am avut nici o intarziere de plata nu stiu ce sa ma fac sa rezolv problema.Multumesc anticipat.