avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Activitate MonicaMal

Activitate MonicaMal

Răspuns la discuția Subventii angajare absolventi
Pentru acea subventie trebuie sa nu depasti 1 an de cand ai absolvit si ca nu fi avut raporturi de munca , si nu ai dreptul nici sa mai faci studii pe periada subventionarii. Cel putin asa stiu eu pentru ca si eu beneficiez de asa ceva.
Răspuns la discuția Executare silita
Lunar din salar poprirea este de 700 lei iar la banca depun 180Euro si pana acum a plecat pana la ultimul cent catre contul executat desi am fost la un consultant al banci si la director si I-am explicat situatia au supus ca ei nu pot sa faca nimic deoare s-au blocat toate conturile de catre acel executor. Pot doar sa transfer creditul pe o alta persoana dar cine ar fi fraier sa ia un credit pe o perioada de 20 si ceva de ani si in valuta. M-ar ajuta foarte mult o lege sau ceva cu ce sa conving banca sa retina ratele pentru creditul luat de la ei. Va multumesc.
Buna seara. Am si eu o intrebare. Am 2 credite (Lei si Euro) la banci diferite. Cel in lei a intrat in executare silita, si s-a facut 1/3 poprire pe salar. Din acelasi salar platesc ratele la creditul in euro care nu mai intra ca si rate ci imi fac schimbul valutar la cursul bancii si imi este poprita de catre executor si suma ratei desi sunt cu restanta. Acum urmeaza sa imi intre si creditul in euro in executare silita deoarece in cateva zile sunt 3 luni de restanta desi eu am pus ratele . Este legal sa imi faca poprire pe ratele care oricum sunt restante. Si banca la care depun ratele are dreptul sa accepte sa vireze banii in contul celeilalte banci si ea sa nu isi recupereaza creanta. Va multumesc anticipat.