avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Activitate IancuV

Activitate IancuV

Răspuns la discuția Calea de acces
Intradevar ar fi un abuz de drept dar daca eu ca si coproprietar nu am aceleas drepturi ca si ceilalti coproprietari,adica sa pot baga autoturismul in curte din cauza gardului unuia din cei doi,intrucit acesta refuza sub orice mod sa-si retraga gardul cu doar un metru patrat pentru a lua viraj sa intru in curte.Aceasta curte comuna sa facut in urma cu 30 ani cind nu avea toata lumea autoturisme.Va multumesc pentru parerea dvs.
Răspuns la discuția Calea de acces
Va multumesc pentru raspuns domnule avocat,dar v-as intreba totodata daca dupa parerea dvs.as avea vre-o sansa in instanta,intrucit ei spun ca eu nu am nici un drept sa le interzic ca ei sa treaca cu autoturismele prin acesta curte comuna,unde asa cum am aratat mai sus si eu sunt coproprietar ca si ei.Va multumesc anticipat.
Discuție Calea de acces
Exista o proprietate comuna (cale de acces)unde suntem 3 coproprietari avind unul 2/4 din suprafata,iar ceilalti doi cate 1/4 fiecare.Daca exista posibilitatea ca pe aceasta cale de acces unde sunt si eu coproprietar sa nu se mai treaca cu autovehicule,ci numai cu piciorul de catre toti coproprietarii.Mentionez ca ceilalti doi nu sunt de acord cu aceasta propunere,cum as putea rezolva?
Doresc sa construiesc un gratar de curte,langa un garaj al vecinului care are construit zidul acestuia pe limita de proprietate,daca imi permite legea acest lucru si la ce distanta.
In urma unui proces privind obligatia de a face ca pirit am cistigat procesul in prima faza si a ramas cu apel,daca reclamantul v-a face apel eu pot sa depun cerere reconventionala,tot cu obligatia de a face?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția Probe noi la apel
Va multumesc.
A fost respinsa actiunea si as vrea sa stiu daca am dreptul la propunerea de noi probe in proces sau se judeca apelul doar cu probele existente in prima instanta .
Daca un vecin a ingustat o cale de acces catre proprietatea mea prin montarea de polistiren de 10 cm pe casa sa cum ma pot adresa instantei,ce ar trebuii sa cer?Va multumesc pentru raspuns.
Cum se calculeaza termenul de depunerea concluziilor cu 5 zile inainte de urmatorul termen al instantei(cinci zile lucratoare sau inclusiv sambata si duminica se calculeaza si daca se stipuleaza undeva acest lucru).
Răspuns la discuția Concluzii
Daca nu are nici reclamantul nici instanta obiectiuni,cand se depun concluziile? Va multumesc.