avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Activitate Ileanaa

Activitate Ileanaa

Răspuns la discuția Somatie cu executare
Inainte sa puna propriri pe venituri , nu trebuie si eu sa primesc hotararea judecatoreasca in caz ca vreau sa fac contestatie?
Răspuns la discuția Somatie cu executare
Mai am o intrebare .La cat timp de la primirea somatiei voi fi executat ? Ce acte trebuie sa primim cand suntem executati? Va multumesc.
Răspuns la discuția Somatie cu executare
Mai am o intrebare va rog .Daca am vandut tractorul cu contract de vanzare de mana si au trecut 3ani la cineva si doar nu l-am scos de la primarie Este valabil contractul?
Am primit o somatie de executare din partea unui cabinet de avocatura pentru un credit de nevoi personale , luat doar cu buletinul. Sotul avand un tractor mai putem trece tractorul pe copil sau sa il vindem ? La banca nu am girat cu nimic. Creditul este luat pe numele sotiei.
Răspuns la discuția Somatie executare silita
Am putea dona masina pe numele copilului care este major? cum poate un executor sa afle ce bunuri am pe numele meu ? va multumesc.Vreau sa mentionez miam gasit contractul de credit unde doar eu am semnat.numele sotului nu apare .
In 2007 am scos un credit de 5000euro sotul fiind coplatitor in 2010 am semnat o micsorare a ratei la jumatate cu banca alt grafic de rambursare alt contract pe care sotul nu la mai semnat .Vreau sa va intreb daca sotul mai are legatura cu creditul in caz de executare el avand o masina pe numele lui .eu nu am nimic pe numele meu stam cu socrii. Mentionez ca banca m-a vandut la o firma de recuperare , unde apare doar numele meu , in care mi-au trimis o somatie de executare. La ce sa ne asteptam? Va multumesc
Răspuns la discuția Va rog ajutati-ma.
Tocmai azi am primit o hartie de la ei prin care mi se comunica ca am o suma mult mai mare de achitat fata de cea pe care m-a vandut banca la ei. daca se ajunge la executare silita nu se ia in considerare platile facute anterior?
Va rog ajutati-ma . Am facut greseala sa semnez cu kruk in 2010 , dupa ce bcr.u mi-a vandut creditul , unde am avut 1 luna restanta , am achitat la bcr din 2007 pana in 2010, 480 ron pe luna la un credit de 28.000. La kruk am inceput sa platesc din februarie pana in mai 2400lei. in luna iunie 2010 am semnat angajamentul cu kruk la o rata de 530 ron pe care am platit pana in ianuarie2013 , dupa care am pus cate 250 ron in fiecare luna, ramanand fara servici. cei 2400 lei platiti nu figureaza nicaieri. le.am cerut sa-mi scada rata la jumatate , dar ei vreau sa reiau creditul de la inceput , 28.000lei , eu mai avand de achitat la ei 6.000lei. Astazi m-am trezit la usa cu un reprezentant de la ei sa semnez un alt angajament de plata cu ei reluand creditul cu ei de la inceput. Dansul ma amenintat in caz ca nu semnez ma executa silit. Nu am semnat dar urmeaza sa ma sune maine . ce ma sfatuiti sa fac ?