avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Va rog ajutati-ma.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Va rog ajutati-ma.

Va rog ajutati-ma . Am facut greseala sa semnez cu kruk in 2010 , dupa ce bcr.u mi-a vandut creditul , unde am avut 1 luna restanta , am achitat la bcr din 2007 pana in 2010, 480 ron pe luna la un credit de 28.000. La kruk am inceput sa platesc din februarie pana in mai 2400lei. in luna iunie 2010 am semnat angajamentul cu kruk la o rata de 530 ron pe care am platit pana in ianuarie2013 , dupa care am pus cate 250 ron in fiecare luna, ramanand fara servici. cei 2400 lei platiti nu figureaza nicaieri. le.am cerut sa-mi scada rata la jumatate , dar ei vreau sa reiau creditul de la inceput , 28.000lei , eu mai avand de achitat la ei 6.000lei. Astazi m-am trezit la usa cu un reprezentant de la ei sa semnez un alt angajament de plata cu ei reluand creditul cu ei de la inceput. Dansul ma amenintat in caz ca nu semnez ma executa silit. Nu am semnat dar urmeaza sa ma sune maine . ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Ileanaa , utilizator 19:46, 17 Martie 2014
Buna seara,
Sa luati cat mai repede legatura cu un avocat caruia sa-i aratati toate actele pentru a va putea da un sfat pertinent.
Nu semnati NIMIC pana nu discutati cu un avocat.
Tocmai azi am primit o hartie de la ei prin care mi se comunica ca am o suma mult mai mare de achitat fata de cea pe care m-a vandut banca la ei. daca se ajunge la executare silita nu se ia in considerare platile facute anterior?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta kruk Andreyx2 Andreyx2 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa elucidez o problema legata de KRUK INTERNATIONAL. Am avut un credit la BCR in valoare de 19000 lei. Dupa ce am platit 17500 ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata liliana stroie liliana stroie In data de 28.06.2010 am semnat un angajament de plata incheiat intre mine, ca debitor si Secapital S.a.R.L, reprezentata de catre S.C. Kruk International ... (vezi toată discuția)
Probleme firma de recuperari creanțe Dede88 Dede88 Buna ziua, Sa va spun problema mea. In anul 2009 am facut un credit de nevoi personale la BCR. Dupa cateva luni am ramas fara serviciu si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)