avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Activitate bob02008

Activitate bob02008

Buna ziua!
Va contactez cu privire la informațiile despre fonduri europene. Am o societate nou înființata, de careva luni care are domeniul de activitate comerț online. As vrea sa accesez niște fonduri pentru achiziționarea unor dube de transport marfa. (Sprintere). Cone deține informații aviz la acest aspect mi-ar fi se mare ajutor orice informație. Cât pot accesa? Ce condiții trebuie sa îndeplinesc... mulțumesc!
Buna ziua
Dețin cu o persoana un SRL-D de doi ani. Firma a acumulat ceva datorii către stat
Asociatul meu , s-a mutat din oras. Iar eu am rămas cu munca pentru doi, si nu mi convine aceasta situație. As dori sa ma retrag din firma , intre noi exista in momentul asta si niște divergente. Menționez ca amândoi detinem societatea cu drepturi egale. 50-50 si amândoi avem dreptul de administrator si semnătura in banca. As vrea sa fac demersurile necesare pentru a ma retrage sa-i las lui societatea si sa imi deschi o alta eu. Care sunt demersurile si daca depind de acordul lu de a ma retrage din societate?
Buna ziua,
Vreau sa deschid o societate cu mai multe domenii de activitate , de la comerț , o gama variata de servicii pana la producție. Intrebarea mea este daca pot deține mai multe Branduri(mărci înregistrate la OSIM) pe aceiași societate. As vrea ca pe societatea Sc nou înființata SRL sa am un 3-4 mărci înregistrate la OSIM, una pentru un magazin de jucării, una pentru un club de noapte, una pt o cafenea si un brand imobiliar. Multumesc!
Buna ziua, sunt pe punctul sa infiintez un srl, vreau sa imi deschid un salon de infrumusetare si m ar interesa sa accesez fonduri europene nerambursabile. exista pestre aceasta ramura?
cat costa taxele de retragere dintr-o societate?
si cat dureaza dupa depunerea actelor la ONRC?
Buna ziua, detin 50% dintr-o societate cu raspundere limitata. Aceasta societate este alcatuita din doi asociati si amandoi avem drept de semnatura atat in banca cat si in acte( cu alte cuvinte in A. costitutiv suntem Administratori cu drepturi egale) Retragerea mea se datoreaza faptului ca asociatul meu s-a mutat din orasul unde avem punctul de lucru iar eu m am hotarat sa nu mai fac munca pentru doi.
Care sunt pasii sa-i cedez actiunile mele asociatului mei fara nicio obligatie. Vreau sa-mi infiintez propria firma.
Răspuns la discuția Sediu social
si totusi intrebarea mea era daca exista vrun cadru legal pentru sediu fara a face taxa de succesiune.
Discuție Sediu social
Buna ziua
As vrea sa infiintez o societatea si cred ca o sa am o problema cu sediu social
Parintii mei locuiesc intr-o casa care este pe numele bunicii mele, problema este ca ea a murit acum cativa ani si nu s-a facut taxa de succesiune. Eu vreau sa imi fac sediul social si administrativ intr-o camera din acea locuinta, insa nu pot sa intocmesc actul de comodat deoarece proprietarul declarat in acte nu mai este in viata.
Ce cadru legal pot gasi fara sa fac taxa de succesiune, deoarece una dintre ficele decedatei nu este in tara si ar dura destul de mult pana la venirea in tara.
Multumesc anticipat
Buna ziua
Am un salon de infrumusetare si vreau sa comercializez si produs pe care sa le vand atat in salonul meu si pe net(pe site-ul salonului prin comanda la domiciuliu clientului, sau prin alte parteneriate cu alte site-uri de comert , ex: emag)
sunt bune aceste doua coduri caen?
4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
4799 Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor
Discuție POPRIRE
BUNA ZIUA
am o datorie in valoare de 6500 de lei la un card de cumparaturi .
Nu am reusit sa o achit si a fost trimisa creanta catre un execuutoriu judecatoresc.
Acum 3 luni cand am primit instiintarea ca sunt sub executarea creantei mi s-au verificat conturile la mai multe banci. pe cele deschise s-au blocat soldurile, am fost la judecatoria de pe langa tribunalul de care apartin si am facut o declaratie sa imi fie oprita cota de 33% din salariu.
Dupa 3 luni de poprire pe salariu. am ramas fara job. ulterior m-am angajat. acum fix 1 luna. Am fost in acest timp plecat si nu am reusit sa ajung la judecatoria de pe langa tribunalul de care apartin sa fac o noua declaratie cu privire la noua societatea de care apartin.
intrebarea mea este. Daca in momentul procedurii de verificare a conturilor , judecatorul a trimis la mai multe banci instiintari cu privere la numele meu pt a-mi pune oprire pe conturi. in momentul respectiv la una dintre bancile la care s-a facut instiintarea nu figuram cu cont deschis. acum la noua societate am deschis cont la banca X. vroiam sa stiu daca primul salariu de la noua societatea care v-a intra in contul bancii X va fi afectat integral. adica banca are dreptul sa informeze judecatorul cu privire la contul meu nou deschis. Urmeaza sa ma duc sa declar la judecatorie pt a-mi opri cota parte de 33% din salariu. insa dilema mea este daca acum, primul salariu v-a fi afectat, multumesc!