avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate eeadeea

Activitate eeadeea

buna seara! sunt parte intr-un contract de inchiriere a unui spatiu comercial. doamna care detine spatiul (persoana fizica) a decedat. m-am gandit ca ceea ce trebuie sa fac este sa semnez un act aditional cu unica mostenitoare a acesteia, dar care nu stiu daca are inca acte de mostenire sau succesiune. as avea nevoie de un model pentru un asemenea act aditional si de un sfat privind aceasta problema. va multumesc!
Răspuns la discuția Salariu brut part time
Va multumesc mult! Si contributiile le calculez,banuiesc, la acest salariu brut. Va intreb acest lucru pentru ca am auzit o varianta foarte ciudata cum ca,contributiile se platesc si se calculeaza la salariul minim de 850 lei,chiar daca persoana este incadrata part time cu un salariu mai mic,ceea ce mi se pare total eronat.
Buna ziua! Cu ce salariu minim pot sa incadrez o persoana care lucreaza 2 sau 4 ore pe zi?
Buna seara! Am si eu o intrebare: poate fi infiintata o scoala privata pentru copii cu dizabilitati care sa functioneze ca societate comerciala? Articolul 60 ,aliniatul 1 din legea 1/2011, legea educatiei nationale, spune ca: "Învăţământul particular şi confesional se organizează conform principiului nonprofit în unităţi de învăţământ preuniversitar, la toate nivelurile şi formele, conform legislaţiei în vigoare". Stiu ca cele mai potrivite forme sunt ONG, fundatie ,asociatie, dar ma intereseaza strict pe parte de srl,daca se poate face acest lucru si sa obtii acreditarile necesare.