avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Forma de organizare pentru o scoala privata destinata ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Forma de organizare pentru o scoala privata destinata copiilor cu dizabilitati

Buna seara! Am si eu o intrebare: poate fi infiintata o scoala privata pentru copii cu dizabilitati care sa functioneze ca societate comerciala? Articolul 60 ,aliniatul 1 din legea 1/2011, legea educatiei nationale, spune ca: "Învăţământul particular şi confesional se organizează conform principiului nonprofit în unităţi de învăţământ preuniversitar, la toate nivelurile şi formele, conform legislaţiei în vigoare". Stiu ca cele mai potrivite forme sunt ONG, fundatie ,asociatie, dar ma intereseaza strict pe parte de srl,daca se poate face acest lucru si sa obtii acreditarile necesare.

Alte discuții în legătură

Srl poate fi scoala sau gradinita privata? Sonii Sonii SRL poate fi scoala sau gradinita privata? Va pun aceasta intrebare deoarece am de pregatit un caiet de practica pentru stagiatura de expert contabil in care ... (vezi toată discuția)
Înființarea unui ong in vederea deschiderii unei scoli primare private Rodivas Rodivas Buna ziua, As dori sa aflu dacă in vederea infiintarii unei scoli primare private e mai bine sa pornim acest demers prin intermediul unei fundații sau ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara organizata sub forma de srl onikandy24 onikandy24 Buna ziua, O gradinita particulara poate fi organizata sub forma de SRL, pe codul caen de invatamant prescolar? Din datele de pe Ministerul Finantelor si ... (vezi toată discuția)