avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate NewMenace

Activitate NewMenace

tgeorgescu a scris:

Din ce ati scris mai sus nu se intelege nicio incalcare a legilor romanesti si/sau olandeze. Poate le-ati incalcat, dar acest lucru nu reiese din ce ati scris mai sus. Reveniti cu detalii: ce anume a suparat-o? Un cont fals de Facebook sau de Twitter nu se pedepseste.

In sensul ca ea a dorit ruperea oricarui contact, spunand ca ar trebui sa ne vedem fiecare de viata noastra si sa mergem pe cai diferite. Eu nu am fost de acord si am continuat sa o contactez incercand sa remediez situatia.
Va salut! Ma aflu intr-o situaţie complicată, mai exact am corespondat cu o persoană publică din Olanda circa 1 an pe diverse reţele sociale. Din cauza mai multor disensiuni relatia noastra de prietenie s-a incheiat, persoana respectivă dorind ruperea oricărui contact. Eu nu am fost de acord cu acestru lucru si am continuat să ii trimit emailuri de împăcare. Am creat si un cont sub un pseudonim fals pentru a urmãri activitatea ei, treaba e cã am fost descoperit. Acum sunt ameninţat cã voi fi dat pe mâna autorităţilor. Aş dori sã știu la ce mă pot aștepta şi dacă acuzaţiile care mi se pot aduce se aplică conform legilor din Ro sau Olanda? Multumesc anticipat.
Buna ziua,

Am constatat in cursul zilei de astazi ca am gresit o factura pe care am emis-o la sfarsitul lunii octombrie 2014 pentru un client in sensul ca nu am adaugat t.v.a.-ul de 24% la suma facturata.#-o Mentionez ca acesta factura a fost platita prin O.P. de catre beneficiar la momentul respectiv. As dori sa stiu ce as putea face in acest caz pentru a recupera suma de bani (contravaloarea T.V.A.-ului) de la beneficiar. Mentionez ca sunt novice in domeniu si nu stiu daca este permisa stornarea sau anularea facturii in acest caz. Multumesc anticipat. :sorry:
Discuție Neplata salariu
Buna seara ma confrunt si eu la ultimul loc de munca cu o situatie neplacuta care are legatura cu faptul ca nu mi a fost platit salariul pe ultimele 2 luni. As dori sa imi spuneti in eventualitatea in care depun o sesizare la ITM dar pana la controlul efectuat de catre acestia imi primesc drepturile salariile ma fac pasibil de vreo sanctiune (patronul ma duce cu ,,zaharul" de pe o zi pe alta).
Va multumesc.
Buna ziua am semnat un contract individual de munca pe data de 27.03 fiind incadrat cu data 28.03 in munca, insa nici pana acum nu am efectual examenul medical aferent functiei pe care o ocup (asist. manager). Cand am intrebat de acest lucru angajatarul mi a spus ca nu e o problema, dupa ce va trimite dumnealui fisa postului voi fi chemat sa-l efectuez. Am uitat sa precizez ca la semnarea CIM am primit fisa postului anexata impreuna cu acesta. As dori sa stiu daca CIM pe care eu l am semnat poate fi considerat nul si ce ramane de facut in acest caz ( sunt la prima angajare app)? Multumesc anticipat .