avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate IANCUTA

Activitate IANCUTA

Răspuns la discuția Hartuire contra Amenintare
pai da se poate face plangere mai cu seama ca stiti adresa,sau locul de munca. eu nu as sta degeaba ,nici nu m-as mai baga in polemici cu persoana respectiva,as actiona cum v-a spus si doamna.de multe ori numai la amenintare de la politie,unele persoane renunta sa mai "latre".stiti cum este:cainele care latra....daca faceti plangere scrisa,dar neaparat cu nr de inregistrare la sectia care apartineti si cumva vi se intampla ceva chiar au probleme acele persoane in cauza.
am si eu o sora mai mica si a facut la fel,dar noi ceilalti am incercat sa o intelegem si sa-i oferim sfaturi. acum e totul ok,sunt impreuna,nu stiu sigur daca si sexual de 3 ani(ea avea 16),ba chiar ne intelegem foarte bine.ne strigam cumnati facem gratare in familie,ea doarme la el acasa cu stiinta parintilor,si el la ea cu acordul alor mei.sa stiti ca poate chiar le este sortit sa fie impreuna,iar daca nu de ce sa se ascunda prin padure sau mai stiu eu unde ca vor sa fie singuri.noi am mai avut o sora mai rebela si ai mei s-au impotrivit ,au fost mai stricti,iar ea s-a sinucis(nu i-am inteles gestul nici acum).din cauza asta ai mei poate de teama au hotarat ca cea mica sa aiba mai multa libertate,si chiar i-a prins bine sa stiti,a devenit mai responsabila,acum la 19 ani lucreaza,ne povesteste unele intimitati,si cere sfaturi ,nu fura bani de acasa pentru cluburi,etc.gandeste mai matur. mai bine acceptati relatia ei,apropiati-va de baiat ca sa aiba incredere in dvs,invatati-o ce inseamna viata de familie,gatit ,curatenie,respect si veti vedea cu siguranta un miracol.
sa ai mult noroc! Am sunat ieri la executor(angajat, care se ocupa personal de cazul meu,ca executorul nici nu ma baga in seama)si mi-a spus ca suspendarea scrisa nu o poate face decat daca platesc rata pe mai ,aceasta luna cand e prima licitatie cu strigare. Ce-mi ramane de facut?Decat sa sper ca vor da scris, ma mai bazez pe promisiunea directoarei de la banca care a insistat sa ma ajute saraca neconditionat si a tot vb la telefon pentru mine.Ba chiar mi-a zis ca o data cu plata din mai neaparat sa trec pe la dansa cu chitanta.
acest domn este reprezentant de la banca care are dosare in executare si comunica cu executorul.sunt in legatura directa .Dar directoarea bancii de aici din Pitesti s-a dovedit foarte amabila,l-a sunat dansa personal, ba chiar i-a trimis si copii de pe chitanta platita si angajamentul de plata scanat prin email.Dansa mi-a cerut ca de fiecare data sa vin cu chitanta sa-l sune personal si sa-i trimita copie dupa chitanta acestui domn(acesta se ocupa exclusiv de dosarul in executare ca sunt numerotate)asa am inteles eu. Directoarea cred totusi ca are un cuvant de spus. Maine am sa incerc sa-l sun pe acest reprezentant de la Bucuresti si am sa va spun ce am discutat. Dar ma intreb daca totusi se merge mai departe angajamentul de plata nu are valoare in caz ca voi deschide proces,adica nu respecta ceea ce este semnat si stampilat in biroul executoresc?
publicatia avea o data inscrisa de 14 aprilie,iar angajamentul de plata l-am facut pe data de 16 aprilie.Mi-e teama sa insist acum cu intrebarea la directoarea bancii ca sa nu o supar,dar m-am gandit sa fac posibilul sa platesc in jur de 10 mai,pt luna mai ca pentru luna in curs am platit.Directoarea bancii si domnul de la Bucuresti mi-au spus ca imi vor da la mana scris incepand de la a doua plata ,dar acestia pot trece peste executor?multe multumiri pentru pierderea timpului cu mine!
Buna ziua! Am primit o publicatie de vanzare imobiliara ,iar in dreapta sus era specificat o anume familie. Va intreb cu respect daca am facut un angajament de plata la biroul executorului si-l respect,mai ales ca mi s-a cerut pentru luna mai sa fac plata cel tarziu cu 2 zile inainte de strigarea licitatiei ,acest act are vreo valoare in cazul in care licitatia porneste totusi? nu mi s-a garantat decat verbal ca se vor tine de cuvant atat directoarea bancii de la sucursala centrala a localitatii, domnul care se ocupa de dosarul meu de la bucuresti,si angajatul de la biroul executoresc.cu executorul principal nici nu se poate discuta ,cerand un onorariu foarte mare pentru o discutie foarte scurta.imi face impresia ca dansul deja a gasit cumparator.Dupa cum am specificat pretul imobilului este estimat la 119 551 lei.valoarea creditului datorat bancii se ridica la 24 000 lei.iar in publicatie este stabilita o cautiune de 10%(4870,60lei).cred ca de fapt reprezinta 5%! Restul de 5% trebuie sa-l achit eu?Sau pretul de fapt incepe de la jumatatea stabilita? Multumesc frumos pentru sfaturile primite!
nu sunt in masura sa dau sfaturi,dar am avut si eu o sora care a luat-o asa pe alaturi,cu anturajul.a sfarsit prin a se sinucide si viata noastra a fost daramata( 4 frati si parintii) nu am avut o familie dezorganizata ca sa spunem ca asa a fost un punct de pornire. de mica a fost mai rebela. sfatul meu este sa mergi la biserica,chiar daca singura si sa stii ca daca ai credinta Dumnezeu chiar iti va da rezultate.va pup si sper din tot sufletul sa nu patiti si dv asa o mare drama!
multumesc frumos! am reusit o amanare si avertizez pe toti aflati in situatia mea sa incerce ca o ultima solutie (poate).am fost la banca si am vb cu directoarea bancii de la mine din localitate,sucursala centrala ,am rugat-o insistent,apoi dansa a vb cu executorul si am facut un angajament de plata care trebuie respectat cu sfintenie ca nu e de joaca! dar in luna urmatoare trebuie sa achit suma inainte de data stabilita strigarii cel tarziu cu 2 zile inainte.acum ceva scris nu mi-au dat nici directoarea, nici executorul ,dar nici cel de la bucuresti care se ocupa de dosar.au garantat doar cu cuvantul personal. sper doar sa se tina de cuvant!!! sa aveti sarbatori fericite si inca o data multumesc pentru sfaturi!
multumesc pentruraspuns!o sa revin curand cu o intrebare daca nu va suparati. am sunat la banca si mi-au dat un nr de telefon al persoanei care se ocupa cu cazul meu si am sa va comunic exact raspunsul.dar totusi daca se intampla voi primi restul de bani in urma achitarii creditului sau se scade la fiecare strigare 25 la suta din valoare?
buna ziua! va rog mult sa-mi explicati cum sa procedez mai bine cand sunt executata silita la un teren si casa in valoare estimata de banca in jur de 119000 lei.in urma unui credit de nevoi personale dar fara ipoteca valoare initiala de 20000 lei, transformat in prezent in jur de 24000 lei cu cheltuieli de executor luat din 2008 pe 10 ani.mentionez ca rate am platit,dar din pacate mi s-a mai intamplat sa sar peste.creditul este la pireus bank. se mai poate face ceva ,data de strigare este prevazuta pentru 27 mai. acum mai am si alta problema ca trebuie sa nasc la inceputul lui mai. va rog ajutati-ma ca nu stiu unde voi pleca cu copilul nou nascut!!!multumesc frumos