avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate cristinachebac

Activitate cristinachebac

Daca o societate cu capital 100%privat face concediere colectiva ,salariatii beneficiaza de salarii compensatorii??In ccm scrie ca se va urma procedura legislatiei aplicabile..adica face referire la codul muncii???
In caz de concediere colectiva la privat nu tb date salarii compensatorii???pe cine tb sa apelam in caz de neplata acestor salarii compensarorii???
In cazul în care o S.C este afectata indirect de covid 19 si are un nr de 2oo de angajati cum se procedeaza pt a beneficia de somaj tehnic.Daca se acorda doara la 75%din angajati ceilalti pot fi dati in somaj simplu??
Va fi valabila introducerea coeficientilor de ierarhizare si la privat???
Am intrebat la personal de acest cod cor si mi s-a spus ca programul din calculator asa s-a actualizat automat si e 222101 ,eu am intr-adevar doar postliceala.E gresit codul sau salariul ,precizez ca lucrez la privat ,salariul marindu-l din ian.2019 fiind de 2140 lei brut.
Cor pe Revisal e 222101
Sa inteleg ca ma incadrez in marire,multumesc!
Codul cor este 222101 nivel 4 de instruire
1 decembrie cred,iar în COR sunt cuprinse mai multe categorii ....printre care si asistentii de aia am întrebat.

Cornel Vasile a scris:

Se preconizeaza :
1. Creşterea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată la nivelul de 2080 lei/lună.

2.Introducerea unui salariu de bază minim brut pe ţară garantat în plată la nivelul de 2350 lei/lună pentru angajaţii pe posturi pentru care sunt necesare studii superioare conform Clasificării Ocupaţiilor din România (COR), începând cu 1 noiembrie 2018.

3. Creşterea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată la nivelul de 2350 lei/lună pentru angajaţii cu 15 ani vechime.

Caror categorii de salariati li se maresc sal .la 2350 lei....cei cu studii postliceale beneficiaza ?