avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate relugiurgiu

Activitate relugiurgiu

Cererea motivata ca dupa intrarea in posesia imobilului in data de 30.04.2015 a aflat de datoriile catre asociatie iar in data de 15,05,2015 a achitat suma de 3709 lei pentru a putea transmite dreptul de propietate . Anexeaza copie dupa chitanta de la asociatie in care se specifica suma mentionata emisa in data de 15.05.2015 cu specificatia ca reprezinta intretinerea pentru perioada februarie 2013 - august 2015!!! si penalizarile aferente. Anexeaza si tabelul justificativ intocmit de asociatie in care sunt prevazute sumele pentru lunile de dupa data platii!!!. Invoca in cerere art 1516 si urmatoarele din Noul Cod Civil.
Judecatorul a respins cererea cu drept de recurs. Nu am primit motivatia. Ma voi duce la judecatorie sa o cer dupa ce voi ajunge acasa ( in localitatea de domociliu ) adica dupa 5 mai
Multumesc tuturor pentru lamuriri. Voi revemi cu amanunte si explicatii in curand. Pe 15 am infatisare ( a doua, dar la prima nu nu s-a verificat decat documente!!!)
Am avut o locuinta luata pe credit ipotecar care a fost executata silit. In timpul procedurii de licitatie Asociatia de Propietari nu a emis pretentii cu toate ca existau datorii. Dupa adjudecare asociatia a pretins suma de la noul propietar, care sa o poata vinde la randul lui a platit datoriile mele, iar apoi ma actionat in judecata. Intrebare: Voi fi obligat de instant sa-i achit suma respective, avand in vedere ca nu mi s-a cerut acceptul nici de propietar nici de asociatie ?
Pe SEAP pot depune documente criptate?
Răspuns la discuția Executare silita
Daca apartamentul s-a adjudecat la licitatie fostul propietar mai plateste impozitul de 2% pe tranzactie?
Răspuns la discuția Executare silita
Contractul de vanzare va putea fi finalizat daca are datorii, in special la impozit?
Răspuns la discuția Executare silita
In cazul in care se scoate apartamentul la licitatie de catre executor, ma poate obliga sa platesc datoriile la intyretinere, curent etc? Ce se intampla daca prin vanzare nu acopera dato0ria la banca?
Răspuns la discuția Executare silita
Cum pot contesta executia? Cum pot obliga instanta sa analizeze contractul de imprumut? Hotararea este data iar executorul a spus ca in maxim 10 zile incepe procedura de executare silita
Judecatoria poate emite o hotarare de executare silita asupra unui imobil ipotecat pentru credit bancar, fara cale de atac?