avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Judecatoria poate emite o hotarare de executare silita asupra unui imobil ipotecat pentru credit bancar, fara cale de atac?
Cel mai recent răspuns: relugiurgiu , utilizator 14:21, 5 Mai 2015
daaa... dar executarea silita poate fi contestata si contractul bancar ce constituie titlu executoriu poate fi analizat sub toate aspectele sale de instanta investita cu asa cerere
Cum pot contesta executia? Cum pot obliga instanta sa analizeze contractul de imprumut? Hotararea este data iar executorul a spus ca in maxim 10 zile incepe procedura de executare silita
Faceti contestatie la executare, solicitati anularea formelor de executare efectuate si anularea titlului executoriu si atunci va fi analizat de instanta si contractul de credit.
In cazul in care se scoate apartamentul la licitatie de catre executor, ma poate obliga sa platesc datoriile la intyretinere, curent etc? Ce se intampla daca prin vanzare nu acopera dato0ria la banca?
Veti ramane in continuare dator si catre banca, enel, intretinere, impozit pe tranzactie..

Alte discuții în legătură

Executare apartament nelumihai nelumihai Un apartament din asociatia noastra a fost scos la licitatie si adjudecat. Printre creditori sunt Raifessen bank,care a acordat imprumut ptr. achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar vis-a-vis executare silita goby goby Buna ziua, Sunt presedinte de asociatie si ma confrunt cu urmatoarea problema; Datorita restantelor acumulate in valoare de peste 3500 lei, in 01.10.2014 am ... (vezi toată discuția)
Licitatie crismiti crismiti Am niste nelamuriri privind licitatiile. Va expun situatiile cu care m-am intalnit: 1) Executorul mi-a spus ca banca care a cerut executarea nu accepta mai ... (vezi toată discuția)