avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Activitate nonsensuri

Activitate nonsensuri

Buna ziua!
Am o firma care are ca obiect de activitate distributia de ambalaje,consumabile,unica folosinta..
intrebarea mea:
Daca doresc sa cumpar si sa vand paleti din lemn imi trebuie vreo autorizatie de la vreo institutie?
eu vand paletii ca si ambalaj.
Multumesc!
Răspuns la discuția CEC
Nu ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat?
Discuție CEC
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
In luna Ianuarie a acestui an am cumparat marfa de la o societate comerciala,am emis doua cec-uri in valoare de 11.900 lei fiecare.
Unul a fost platit la scadenta iar celalalt,in urma intelegerii cu firma distribuitoare nu a fost introdus la plata,eu facand plati online,ramanand cu un rest de 355 lei.
Vineri m-am trezit la plata cu cec-ul de 11.900( cu scadenta in martie ac) si bineinteles ca am intrat in CIP , dar mentionez creditul meu catre ei era de doar 355 lei. E normal? Ce pot face sa ies de sub incidenta?
Răspuns la discuția Luare de mita- plangere?
Chiar nu poate nimeni sa-mi raspunda si mie?
Răspuns la discuția Luare de mita- plangere?
Nu mai raspunde nimeni la mesajul meu? Va rog !
Răspuns la discuția Luare de mita- plangere?
Nu cred ca ma fac inteles. Nu a fost autodenunt,nu exista mituitor. Eu,asa o vad: trebuia intocmit dosar de dare de mita cu AN si efectuate cercetari pentru descoperirea autorului.Daca reclam un furt si nu stiu cine e autorul asta nu inseamna ca nu se intocmeste dosar cu AN? Darea demita a savarsit-o cineva.Dosarul afost mai complex,eu cu inca un coleg nu am mers cu 320 ind.1 si in celalat dosar disjuns,au fostgasiti"mituitorii"si le-au intocmit dosare de dare. Nu acelasi lucru si la noi.Nu i-au gasit,nu au facut niciun dosar.Eu am luat mita de la un mituitor care nu exista,nici macar AN . Eu va ceream un sfat simplu: nu au intocmit dosarul ,este abuz,neindeplinirea atributiunilor de serviciu si putin fortat favorizarea infractorului?
Răspuns la discuția Luare de mita- plangere?
Nu vreau sa rezolv ceva pentru mine,intrebam doar daca exista luare,obligatoriu trebuie sa fie dare.Chiar daca nu exista el care a dat,infractiunea exista,deci organele competente au incalcat legea neintocmind dosarul,nu?
Buna ziua!
Tocmai ce amm fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita 50 lei, fara nicio proba concreta,dar nu asta e oful meu. Oful meu ,este ca nu a fost intocmit de DNA,Parchet niciun dosar de dare de mita,nici macar cu AN,pentru ca nu au existat martori,nu exista mituitorul....speta de rasul curcilor.
Intrebarea mea este: Pot face plangere impotriva celor care mi-au intocmit dosarul? Eu zic ca pentru faptul ca nu au inregistrat si instrumentat darea de mita este un abuz,favorizare(chiar daca mituitorul este AN) si neindeplinirea atributiunilor de serviciu?
Multumesc ,anticipat !