avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CEC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CEC

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
In luna Ianuarie a acestui an am cumparat marfa de la o societate comerciala,am emis doua cec-uri in valoare de 11.900 lei fiecare.
Unul a fost platit la scadenta iar celalalt,in urma intelegerii cu firma distribuitoare nu a fost introdus la plata,eu facand plati online,ramanand cu un rest de 355 lei.
Vineri m-am trezit la plata cu cec-ul de 11.900( cu scadenta in martie ac) si bineinteles ca am intrat in CIP , dar mentionez creditul meu catre ei era de doar 355 lei. E normal? Ce pot face sa ies de sub incidenta?
Cel mai recent răspuns: nonsensuri , utilizator 14:31, 20 Iulie 2015
Nu ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare decizie inregistrare in c.i.p. nebunica nebunica Va cer sprijinul in urmatorul incident : - am emis un CEC catre un furnizor - in momentul in care conturile bancare mi-au fost blocate l-am averizat ( e ... (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)
File cec emise ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Am 4 file cec emise si nu am acoperire la ele pentru ca firma a intrat in imposibilitate de plata ( faliment) iar asociatul meu a cerut in instanta ... (vezi toată discuția)