avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Activitate Unsimpluom

Activitate Unsimpluom

În cazul schimbării denumirii adresei la care funcționează un cabinet medical, este necesar a se obține din nou toate actele aferente, precum la schimbarea cărții de identitate, ori este suficientă o anexă primită de la primărie prin care se confirmă faptul că locația este aceeași, iar numai denumirea străzii s-a modificat?
Răspuns la discuția sistare poprire
Contestația la executare nu este de competența instanței în circumscripția căreia se află Primăria X?
Dacă da, pot face prin poștă?
Discuție sistare poprire
Bună ziua!

Mi s-a instituit poprire pe 2 conturi.
Am acceptat plata de la o bancă și s-a efectuat plata popririi a doua zi.
Problema este că poprirea persită pe cel de-al doilea cont și nu știu ce să fac să evit dubla achitare. #-o
Menționez că eu sunt în București și poprirea s-a instituit de primăria orașului X.

Mulțumesc!
Bună ziua!
Amenda judiciară aplicată în cadrul procesului penal poate fi supusă cererii de reexaminare din Codul de procedură civilă sau numai cererii de scutire sau reducere a amenzii din Codul de procedură penală?
Am fost audiat in ianuarie la primul termen, dar in cazul inculpatului a fost o lipsa de procedura(Am omis acest aspect).
Buna ziua! Am fost citat pentru un proces penal ce are localitatea unde am domiciliul pe CI, dar momentan sunt la facultate in Bucuresti. Problema este in primul rand distanta, in al doilea rand am un examen exact in aceeasi zi. Mentionez ca sunt parte vatamata (dupa cum reiese din titlu). Am participat la primul proces ce a avut loc in luna ianuarie sub imperiul vechiilor coduri penale. Citatia nou primita este doar pentru completarea procedurii noi sau semnifica necesitatea comparerii mele? Mai mentionez ca am lasat si numarul meu de telefon instantei.
Acum, intrebarea mea este in masura in care nu vreau sa am nici restanta si nici mandat de aducere cu/fara insotitor (stiu ca procesul se poate desfasura si in lipsa mea conform NCPP) trebuie sa indeplinesc niste fornalitati sau pot dormi linistit?