avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate adema1980

Activitate adema1980

Si ca sa invatam putin din istoria contemporana...Iliescu ne-a invatat ca sa omori un om e o fapta penala, sa omori o mie de oameni e "joc social"...cam ca justitia de azi din Romania.
Din pacate din punct de vedere juridic, afirmatiile dvs sunt aberatii. Real, sunt adevarate prin consecintele pe care le produce legea. Dovada sunt procesele castigate la CEDO pe vremea cand exista CEDO. Problema trebuie sa o priviti asa: e infractiune doar fapta definita ca atare in codul penal. Ori inselaciunea e "fapta persoanei care..." si nu "reglementarea legala care...". De fapt, o sleatca de tradatori de neam in frunte cu Iliescu au spoliat tara asta de tot ce s-a putut, inclusiv pamanturile oamenilor. Actiunile unui grup criminal asupra unei mase mari de oameni nu se pedepsesc prin legi facute tocmai de respectivul grup, Ar fi un nonsens. Punerea in posesie in baza registrelor e legala, porniti de la ipoteza gresita. Deci daca e legala, cum poate fi penala? Codul penal pedepseste persoana care incalca legea, nu care o respecta.
Concluzie: daca in lege scrie ca laptele e rosu si cerul mov....legal asa e. Nu conteaza care e realitatea obiectiva, pentru ca laptele e alb si cerul albastru doar dupa opinia dumitale, nu si a majoritatii cu bani si influienta.
Răspuns la discuția PROBA DIN OFICIU
Pe naiba rare. Am 3 procese cu diverse spete pe rol...si in toate am patit chestii ilegale sau "rare"...ori sunt eu ghinionista ori dvs nu prea dati pe la instante. Astept mutarea unui dosar de la apel la fond pentru rejudecare...sta hotararea la redactat de 8 luni....si e hotarare simpla, ca e pe exceptia competentei generale a instantelor. Ce vorbesti dumneata? Iar in procesul cu expertiza, cand am vazut cat e de proasta judecatoarea am cazut la pace amandoua partile prin acord...ca de unde te baga un prost nu ies nici 10 destepti...
S-ar fi putut preintampina aceasta situatie daca ati fi avut parte de un notar adevarat la vanzare -cumparare. Dar cum posturile se cumpara...
Perfect de acord, nu e suficient.
In functie de imprejurari. Ar trebui ca hotelul sa faca plangere la politie si sa demonstreze ca a existat intentia de a nu se plati. Altfel poate fi un simplu caz civil de recuperare a unei creante. Depinde unde e hotelul: daca acesta e in strainatate si cetateanul tepar e in Romania, niciunui hotel nu-i va conveni sa recupereze banii in civil, din cauza costurilor cu avocatii. Va face plangere la politie si se va constitui parte civila. Mai ales daca in tara respectiva politia si sistemul judiciar chiar functioneaza. Si mai conteaza si suma...ca daca e mica...nu se mai complica nimeni.
Nu, pentru ca nedreptatea a fost adanc inradacinata in Legea 18 ca fiind dreptate. Legea 18 eu o numesc Legea Confiscarii Finale, asa cum Hitler a avut Solutia Finala, pentru ca nu s-a retrocedat mai nimic celor care au avut terenurile de drept, doar mafiei neo-securiste. Cred ca la nivel national, retrocedarile corecte se ridica la maxim 10-15 % (da, sunt optimista). Deci mie imi place sa cred ca ce-au facut astia nu e inselaciune, ci e un pacat impotriva sangelui varsat de cei care au luptat pentru acest pamant, si care au dorit sa-l lase nepotilor. Iar nepotii sunt acum slugi in occident, dezradacinati si cu familii distruse. Si fara pamant...
Răspuns la discuția Impozit pe venit
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar daca ati primit bani pentru aceasta cesiune si daca depaseste 12*minimul pe economie.
Contract de comodat, actul de proprietate care sa ateste ca persoana care v-a dat in comodat are si acest drept, iar in unele judete si in functie de situatie, schita spatiului.
Răspuns la discuția Onorariul avocatului
Oricand, dar sfatul meu e ca la final. Niciun judecator din Romania nu va sta sa adune chitantele dumneavostra. Faceti un tabel centralizator, adunati sumele, cereti suma totala si atasati in spate documentele. La final.