avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate Panaite

Activitate Panaite

Răspuns la discuția Infiintare SC
Oricum stau in locuinta tatalui meu, asa ca oricum trebuie un contract de comodat. Sigur ca vreau sa vorbim. gabi.tutuianu@yahoo.com
Răspuns la discuția Infiintare SC
Nu mai am alta societate. Doresc un SRL cu asociat unic. Sediul social va fi in locuinta personala. Nu am inceput procedura.
Discuție Infiintare SC
Solicit sprijin in infiintarea unei societati comerciale in scopul abilitarii ca serviciu extern de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca (de abilitare ma ocup eu). SC-ul trebuie sa aiba coduri CAEN specifice SSM, PSI precum si organizarea de cursuri. Sunt interesat si de servicii de contabilitate si relatii de munca, cu mentiunea ca pana la abilitare (poate sa dureze si trei luni) sa gasim un comun acord de plata minima - in aceasta perioada nu pot factura nimic. Astept oferte de pret.
Spuneti un truism. Eu ma refeream la codul CAEN corespunzator activitatii de AII, nu ca voi face cursuri AII.
Solicit sprijin in infiintarea unei societati comerciale in scopul abilitarii ca serviciu extern de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca (de abilitare ma ocup eu). SC-ul trebuie sa aiba coduri CAEN specifice SSM, PSI precum si organizarea de cursuri. Sunt interesat si de servicii de contabilitate si relatii de munca, cu mentiunea ca pana la abilitare (poate sa dureze si trei luni) sa gasim un comun acord de plata minima - in aceasta perioada nu pot factura nimic.

Cu stima,

Gabriel Tutuianu
Cat ma costa infiintarea unui SRL de la A la Z, evident plus costul celui care ma ajuta. Solicit un raspuns si o oferta de pret.