avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sprijin logistic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sprijin logistic

Cat ma costa infiintarea unui SRL de la A la Z, evident plus costul celui care ma ajuta. Solicit un raspuns si o oferta de pret.
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
Panaite, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 23:50, 1 Iulie 2014
Costurile de inregistrare a unui SRL difera in functie de cateva criterii cum ar fi: numar asociati, valoare capital social, autorizare activitati, deschidere punct de lucru daca este cazul etc.
Pentru forma cea mai simpla de SRL taxa de inregistrare este 450 lei, rezervarea de nume 74 lei si capitalul social 200 lei. La acestea se aduga costurile declaratiilor, autorizare, asistenta orc/ consultanta avocat, redactarea documentelor etc. Astfel incat doar taxele de inregistrare ale societatii sunt fixe.
Restul costurilor/onorariilor le veti obtine de la persoana care va acorda consultanta si va redacteaza documentele necesare.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - infiintare librarie yonut yonut Buna ziua... Am si eu o intrebare....Avem spatiul si mobilierul necasar pentru o librarie (tipografie)....as vrea si eu sa stiu cat costa si ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui srl pegas pegas buna seara as dori sa stiu urmatoarele: -pasii care ar trebui urmati pentru infiintarea unui srl,cu toate activitatile permise de lege: -costurile finale ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)