avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Dincescu

Activitate Dincescu

Am inteles, pai si dupa 1 an trebuie sa merg cu hotararea definitiva direct la examen sau ce treb facut? Va multumesc frumos !
Am inteles, pai si in acest caz o sa trebuiasca sa mearga sa semneze luna de luna la tribunal ? sau asteapta sa treaca 1 an ( suspendarea) si dupa aceea poate sa mearga sa dea dinou de permis ? Si ma mai intereseaza daca trebuie sa faca dosaru dinou de scoala de soferi.
Multumesc frumos !
Ora estimata: 09:00
Complet: P4
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 386 alin. 1 Cod procedură penală; Schimbă încadrarea juridică a faptei din infr. prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal, cu aplic. art. 5 Cod penal, în infr. prev. de art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 republicată, cu aplic. art. 5 Cod penal. În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 republicată, cu aplicarea art. 5 Cod penal, cu aplicarea în cauză a disp. art. 396 alin. 10 Cod pr. pen.; Condamnă inculpatul XXX la 1 an închisoare pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. Aplică inculpatului art. 71 Cod penal din 1969 rap. la art. 64 alin. 1 lit. a teza a II-a şi lit. b Cod penal din 1969. În baza art. 81 Cod penal din 1969; Dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei închisorii pe durata termenului de încercare de 3 ani, stabilit potrivit disp. art. 82 Cod penal din 1969. Atrage atenţia inculpatului asupra disp. art. 83 Cod penal din 1969 şi asupra art. 15 alin. 2 din Legea nr. 187/2012. În baza art. 71 alin. 5 Cod penal din 1969 ; Suspendă executarea pedepselor accesorii pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii. În baza art. 274 alin. 1 Cod pr. pen. ; Obligă inculpatul XXX la plata cheltuielilor judiciare către stat în sumă de 350 lei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 26 iunie 2014.
Document: Hotarâre 26.06.2014

O sa se anuleze permisu de tot in acest caz or ramane suspendat ? Rog un avocat sa-mi dea un raspuns. Multumesc frumos !