avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Activitate MariaSarah

Activitate MariaSarah

Buna ziua, fostul sot de care am divortat, poate face cadastru si intabulare fara acordul meu, la un apartament pentru care inca nu s-a facut partaj?
am fost in somaj timp de 2 luni, dupa care am incheiat un contract de munca pe perioada nedeterminata cu o societate, dar dupa 3 saptamani a trebuit sa renunt prin notificare, deoarece conditiile spuse la inceput nu au fost respectate deloc.Intrebarea mea este: mai pot reveni sa beneficiez de somaj in continuare?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Angajament munca
Am semnat un angajament in luna iulie, pentru un loc de munca ca educatoare la o gradinita, in care este stipulat ca imi voi incepe activitatea la 01.09.2014, iar contractul de munca va fi si el semnat dupa aceasta data.
Buna ziua, am semnat un angajament pentru un loc de munca si va rog sa-mi spuneti care sunt consecintele pe care ar trebui sa le suport in cazul in care nu il mai onorez. Va multumesc!
Răspuns la discuția Donatie
Va multumesc foarte mult!
Discuție Donatie
1.Pot lasa fiului meu prin donatie sau vanzare-cumparare partea ce imi revine dintr-o casa ramasa in urma unui divort, pentru care nu s-a facut partaj?
2. Mai pot deschide partaj dupa 15 ani de la divort?