avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate kodove

Activitate kodove

Buna ziua!

Am voie (legal, nu moral) sa vand intr-un magazin online, un produs identic, dar cu alt titlu, cu alte poze (reale), alta descriere, cu preturi diferite?

Exemplu: incarcator compatibil huawei - 20 lei
incarcator compatibil samsung - 30 lei
(produsul fiind unul si acelasi)

Multumesc anticipat
Răspuns la discuția imputare suma de asociatie

si problema unde a fost? pe scara sau la cineva intr-un apartament?

vali m a scris:

Am intalnit situatia asta...la mine in bloc.Cineva a sunat la distrigaz pt ca mirosea a gaze. Au venit, au sigilat si pa. Ei nu fac verificari sau reparatii. Ne-au impus sa cautam o firma acreditata care sa vada care este problema. Firma am gasit intr-o ora dar, ne-au explicat ca trebuie sa faca un raport si sa-l depuna la Distrigaz...ma rog, Engie. Si dupa ce Engie ''citeste'' raportul, vor veni sa dea drumul la gaze. Toata treaba dura o saptamana.
La dvs probabil este altceva...probabil [resedintele spune a nu ati avut detectorul in priza...altfel ar fi declansat alarma. Mai ales daca firma a verificat detectorul si functiona...

Răspuns la discuția imputare suma de asociatie
Multumesc, pe mine ma intereseaza un sigur lucru. Daca poate sa ma dea pe mine in judecata sa recupereze asocia de la mine toata acea suma pentru verificari.
Defapt de putut poate, ca pot sa dau in judecata si ca te uiti urat pe strada la mine, dar daca exista ceva fondat, sau este ceva de neconceput.
Buna ziua!

Pe scara blocului, mirosea a gaze. Cineva a sunat la furnizorul de gaze, acestia au venit sa faca verificari si s-a constatat o defectiune robitnetul de gaze din apartamentul meu. Eu nu am simtit miros (stau mai mult cu geamul deschis la bucatarie), declansatorul de gaze nu a pornit.
Astfel a fost considerata urgenta/risc etc si gazele au fost oprite o saptamana, au pus sigiliu pe contorul principat, iar pentru desigilare au trebuit facute verificari, de catre o firma autorizata iscir, la toate apartamentele de pe scara, ceea ce a dus la un cost de 6000 si ceva de lei ce au fost platite de asoctiatie (a fost impartita suma si a venit la intretinere la fiecare apartament in parte).

Acum presedintele asociatiei ma aneninta ca ma da in judecata sa platesc eu toata suma ca defectiunea a fost la mine in apartament.

Este posibil asa ceva? Exista ceva fondat? Sau vrea doar sa ma sperie?

Va multumesc anticipat pentru lamuriri
multumesc mult de tot
deci sa inteleg ca nu am nici un fel de risc sa imi vina vreo amenda la impozit, in caz ca ia firma vreo amenda si nu este platita? multmesc mult
deci sa inteleg ca nu am nici un fel de risc sa imi vina vreo amenda la impozit, in caz ca ia firma vreo amenda si nu este platita? multmesc mult
Buna ziua!

Ma roaga un prieten sa isi deschida si el o firma cu sediul social la mine acasa (el nu are locuinta in Bucuresti). Ma poate ajuta cineva sa imi spuna daca sunt afectat cu ceva? De exemplu, daca firma lui ia vreo amenda si nu o plateste, imi este transferata mie la impozit? Multumesc mult mult de tot de ajutor.

Tin sa precizez ca firma nu va avea activitate la mine acasa (sediul social).
Discuție Sediu social
Buna ziua!

Mi-a propus o cunostinta sa isi faca sediul social la mine acasa. Sunt curios ce dezavantaje pot aparea, si daca pot incheia "sediul social" in orice clipa doresc. Multumesc anticipat
Buna ziua! Pe data de 31.03.15 mi-a fost suspendat permisul de conducere in judetul Caras-Severin. Nu am semnat procesul verbal pe loc, astfel nu mi la inmanat ci mi-a venit acasa peste o saptamana. Stiu ca am dreptul de 15 zile sa contest procesul verbal in instanta, din momentul in care mi sa comunicat. Mie mi sa comunicat procesul verbal pe data de 06.04.15. Dovada permisului (valabila 15 zile) mi-a expirat pe data de 15.04.15 iar eu am trimis prin curier plangerea la judecatoria Caransebes pe data de 20.04.15 si a ajuns la ei pe data de 21.04.15. Intrebarea mea este, daca stie cineva si ma poate ajuta, cum procedez si de unde imi ridic permisul, pana se judeca plangerea mea in instanta? Va multumesc mult si as aprecia orice ajutor