avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social

Buna ziua!

Mi-a propus o cunostinta sa isi faca sediul social la mine acasa. Sunt curios ce dezavantaje pot aparea, si daca pot incheia "sediul social" in orice clipa doresc. Multumesc anticipat
Societatea va avea activitate la sediu? Se pot trece clauze in contract astfel incat dumneavoastra sa solicitati incetarea fara conditionari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere pentru sediu de firma spiridus spiridus Buna seara, am o mare rugaminte la Dvs., dac puteti sa imi raspundeti. Am inchiriat un aptm., cu 2 camere unei persoane care vroia sa-si faca sediu de firma, ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate ContSters94808 ContSters94808 O cunostinta m-a rugat sa ii inchiriez un anumit spatiu din apartamentul meu pt a-si deschide o societate de consultanta!Pt a deschide aceasta societate,in tr ... (vezi toată discuția)
Sediu firma srl lucian2peu lucian2peu buna ziua. as dorii sa imi infiintez un srl (magazin online) cu sediu virtual (intr-un cabinet de avocatura care ar costa 800 lei/an). eu la acest sediu nu o ... (vezi toată discuția)