avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdann29

Activitate Bogdann29

Buna ziua, ma intereseaza daca pot obtine un credit bancar, facand ipoteca pe un apartament dar fara sa fiu angajat. Multumesc !


POPA GHEORGHE a scris:

Aveti nevoie de proiect intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului se solicita autorizatie de ctie. de la primarie.

Buna ziua, multumesc pentru raspuns. Dar nu este necesara fundatie facuta. In acest caz este necesar proiect ?
Buna ziua, vreau sa intreb daca in curtea personala vreau sa ridic din panouri sandwich o hala de 50mp destinata pentru livrare pizza la domiciliu este nevoie de autorizatie de constructie . Multumesc
Buna seara, am platit un curs online de formare profesionala de pe societate comerciala. Am fost invitat doar la o sesiune online de cunoastere iar de 2 luni nu am mai primit nici un mail de la ei, la telefon nu raspund, am trimis mail-uri de restituire suma, in zadar. Ce pot sa fac? Plangere penala pentru inselaciune?
Răspuns la discuția furt
trebuie sa vorbesc cu politia sau cum sa intru in contact cu partea vatamata ?
Răspuns la discuția furt
Deci eu in alta ordine de idei, ce pot sa fac in momentul de fata sa scap fara cazier?
Discuție furt
Buna ziua... Am fost prins intr-un club din bucuresti, beat fiind ca am furat o geanta. Partea vatamata a depus plangere, s-a restituit prejudiciul, am fost amprentat, pozat etc. Tinand cont ca am fost la prima abatere, la ce sa ma astept ?

O zi buna