avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Georgeta76

Activitate Georgeta76

Buna ziua. Urmare unei masi pe care eu am vandut-o in iunie 2020, am primit pe parcusul a 9 luni, 11 amenzi (trecere pot Fetesti). Acest fapt se datoreaza doar celor de la DGITL, deoarece nu au facut comunicarea catre DRPCIV, in timpul legal. Le-a luat 10 luni, dupa multe petitii trimise de mine catre DGITL, DRPCIV....... Vreau doar sa stiu, daca ii dau in judecata, imi pot recupera banii pentru amenzile platite. Din cele 11, doar 6 am castigat in instanta.
Răspuns la discuția polita asigurare (despagubire)
multumesc frumos pentru raspunsul promt.
Buna Ziua,

ma poate ajuta cineva cu un raspuns, legat de continutul unei polite de asigurare. Pot fi despagubita, de catre asigurator, daca in urma furtunii din 11 iulie am fost surprinsa in incinta unui camping din statiunea jupiter, iar un copac s-a rupt si mi-a avariat masina in proportie de 75%? Polita de asigurare are bifate doar sectiunea A (cladiri si alte constructii si/sau continut) si sectiunea E (raspundere civila legala).