avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate Teodor998

Activitate Teodor998

Răspuns la discuția Problema telefon vandut
Am fost la politie si respectivul spune ca i-am trimis alt telefon. Si ca daca nu rezolv pe cale amiabila va trebui sa ma duc in oras la el sa dau declaratie.
Răspuns la discuția Problema telefon vandut
Astazi am primit o hartie de la politie, in care scrie sa ma prezint maine la sectia de politie. Ma duc sa vad care e treaba. Ce as putea sa ii spun politistului cand dau declaratie?
Răspuns la discuția Problema telefon vandut
Nu am trimis nici un ban si nici n-am mai intrat sa vad ce a scris. Ultima oara cand l-am intrebat daca imi trimite telefonul cu 120 de lei ramburs a evitat subiectul si a spus ca vrea banii urgent si ca imi trimite coletul ulterior. Evident, nu am trimis banii.
Răspuns la discuția Problema telefon vandut
Eu nu o sa merg la politie. Daca el se duce primul, o sa ma duc si eu si o sa-l acuz de mai multe. Momentan nu am mai vorbit cu el, n-am mai intrat sa vad ce mesaje mi-a mai lasat. Il las sa vorbeasca singur, poate se plictiseste.
Răspuns la discuția Problema telefon vandut
I-am trimis e-mail si i-am spus daca vrea sa imi trimita telefonul si sa vina cu ramburs 120 de lei. Dar el nu a fost de acord, ca s-a saturat de minciunile mele etc.
Răspuns la discuția Problema telefon vandut
A spus ca nu vrea sa trimita telefonul cu ramburs decat daca intai ii trimit banii.
Răspuns la discuția Problema telefon vandut
Acum a aparut alta problema. I-am spus ca ii trimit banii, dar el sa imi trimita telefonul cu ramburs 120 de lei si sa plateasca el transportul ca eu chiar nu am bani acum.
Si el a spus: "eu vreau banii in 48 de ore,nu sa astept pana trece ziua nepotului.Imi pui banii la posta sa-i primesc cat mai rapid si primesti coletul ulterior.Asta pt ca e vina ta"

Ce sa fac daca ma da la politie?
Răspuns la discuția Problema telefon vandut
Multumesc frumos, o sa-i trimit banii inapoi.. chiar daca o sa ies in paguba. N-am chef de umblat pe la politie. Multumesc din nou.
Răspuns la discuția Problema telefon vandut
Acum cateva minute mi-au ajuns cei 120 de lei, banii pentru telefon.
Am facut copy-paste la un e-mail primit de la el : "Scuteste-ma de minciunile si vrajelile astea.Te-am intrebat CLAR,colaborezi si-mi trimiti banii inapoi sau nu?Daca nu azi depun plangerea penala si te actionez in instanta ca m-am saturat de TUPEUL tau ordinar" sau "daca nu-mi trimiti suma de bani inapoi,pe care mi-ai luat-o vanzandu-mi un produs defect ca fiind functional,vei avea de suferit,iti garantez eu asta."
Este normal sa vorbeasca asa?
Telefonul l-am impachetat acasa.
Din cele spuse de el, coletul nu prezenta nici un fel de urma de deteriorare.
El a spus ca defectul se afla in telefon.
Daca ii spun ca probabil cei de la service-ul gsm l-au stricat, imi spune ca ma da la politie si pentru ca i-am acuzat pe ei pe nedrept.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Buna ziua, in urma cu cateva zile am vandut un telefon. Am vorbit cu proprietarul si a fost de acord sa trimit coletul prin posta. Telefonul l-am bagat putin la incarcat, iar dupa aceea l-am bagat in colet, deschis. Coletul a ajuns la el si, spune el, l-a desfacut de fata cu cei de la posta si a spus ca nu functiona. Mi-a spus ca l-a dus la un service gsm si ca cei de acolo au constatat ca are nu stiu ce rupt prin el si ca de asta telefonul nu functioneaza.
A spus ca fratele lui este politist si ca daca nu ii trimit banii inapoi imi face dosar penal pentru inselatorie si ma cheama in instanta, ca are dovezi convorbirile in care eu spuneam ca e 100% functional.
De ieri tot imi spune ca refuz colaborarea, ca am tupeu nesimtit, ca traiesc sa ii insel pe cei de pe internet cu produse defecte, vandute ca fiind perfect functionale etc.
In anuntul cu telefonul, am poza cu el functional, el a spus ca nu, in anunt era un telefon functional si eu i-am trimis unul stricat. I-am spus cateva detalii care se vad in poze si pe care le are si telefonul trimis, dar el tot pe a lui o tine, ca i-am trimis alt telefon.
A spus ca ii are ca martori pe cei de la posta si pe cei de la service-ul gsm.
Pot pati ceva daca nu ii trimit banii? Chiar nu vad de ce sa ii trimit banii cand eu i-am dat un telefon functional. Eu sa raman si fara bani si cu telefonul stricat.

PRETUL TELEFONULUI VANDUT: 120 RON
Multumesc frumos!