avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Activitate JustIrinel

Activitate JustIrinel

Salutare,

Ce se intampla daca cat timp am un proces pentru executare silita facut de un IFN, daca eu platesc acea restanta ? Instanta nu s-a pronuntat inca, sedinta e in Iulie, initial au respins dar au facut apel cei de la IFN.

Daca platesc, va mai trebui toate cele pentru judecata ?

Mersi!
Ma scuzati de deranj onorata adunare :) . Am si eu o intrebare, mi-am infiintat un SRL-D in septembrie si mi s-a spus ca in primul an nu pot ridica bani din contul firmei, e adevarat?

Multumesc !:((
Bună seara, doresc să cumpăr o consolă de DJ de la un vecin de pe aici și să o achit în rate de câte 400 lei până la suma de 1500 ron.

Acum doresc să știu dacă ar fi valabil să facem un contract la mână sau cum să procedăm? Adică eu să scriu că voi achita ratele iar el că nu va "pleca cu banii" după ce apuc să achit integral aparatul.

Mulțumesc !
Buna ziua, as avea si eu cateva nelamuriri, sunt DJ si Youtuber in acelasi timp,obisnuiesc sa iau melodii sa le mixez si sa le postez pe canalul de youtube.Acum problema e ca stiu ca sunt sub legea dreptului de autor,chiar daca se sterg ca apartin cuiva sau se inchide contul pot fi dat in judecata.
am citit o lege care spune ca :
(2) In cadrul unei actiuni referitoare la incalcarea drepturilor protejate de prezenta lege si ca raspuns la o cerere justificata a solicitantului, instanta are dreptul sa solicite furnizarea informatiilor privind originea si retelele de distributie a marfurilor sau a serviciilor care aduc atingere unui drept prevazut de prezenta lege, fie de la faptuitor, fie de la orice alta persoana care:
a) a detinut in scop comercial marfuri-pirat;
b) a utilizat in scop comercial servicii prin care incalca drepturile protejate de prezenta lege;
c) a furnizat, in scop comercial, produse sau servicii utilizate in activitati prin care se incalca drepturile prevazute de prezenta lege;
d) a fost indicata, de oricare dintre persoanele prevazute la lit. a), b) sau c), ca fiind implicata in producerea, realizarea, fabricarea, distribuirea sau inchirierea marfurilor-pirat ori a dispozitivelor-pirat de control al accesului sau in furnizarea produselor ori serviciilor prin care se incalca drepturile protejate de prezenta

EU acele piese nu le folosesc in mod comercial ci doar de promovare,nu vand,nu ofer spre descarcare acele piese,youtube acordand drepturi autorului de drept sa puna reclame.

Deci intrebarea mea este,conform legilor romaniei in vigoare , pot pati ceva urat sau doar sa mi se stearga continutul?

Multumesc pentru timpul acordat. :((