avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot plati o rata neplatita cat exista un proces pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot plati o rata neplatita cat exista un proces pentru executare silita?

Salutare,

Ce se intampla daca cat timp am un proces pentru executare silita facut de un IFN, daca eu platesc acea restanta ? Instanta nu s-a pronuntat inca, sedinta e in Iulie, initial au respins dar au facut apel cei de la IFN.

Daca platesc, va mai trebui toate cele pentru judecata ?

Mersi!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:03, 29 Iunie 2020
Dacă o plătești, care este motivul judecării?.
Așteaptă după apel ,poate le da cu flit și a 2 a oara la ifn .
Daca ati castigat in fond, inseamna ca instanta a avut un punct de vedere. Puteti astepta sa vedeti ce decizie se va lua in apel. Daca aveti avocat, discutati cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere executare silita acn acn Buna ziua ! S a incuviintat de catre instanta admiterea executarii silite in data de 29.06.2016. Nu am stiut de acest lucru, pana in data de 15.12.2016, fapt ... (vezi toată discuția)
Recurs respingere cerere neconstitutionalitate xerox xerox Am avut un dosar penal, ca recurent, la ICCJ si, in a 2-a sedinta de judecata, s-a pus in discutie cererea mea scrisa, de neconsitutionalitate legata direct de ... (vezi toată discuția)
Pentru decizia de pronuntare este nevoie de consens? interval interval Daca judecatorul considera ca are toate elementele pentru a lua decizia si se hotaraste ca sa se pronunte in cazul respectiv, eu (avocatul) pot sa-i contest ... (vezi toată discuția)