avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate miu_mirel2000

Activitate miu_mirel2000

Buna ziua ! Sunt un tanar cetatean al acestei tari frumoase ....
Sa trec direct la subiect .... locuiesc in Giurgiu si consider ca asociatia de locatari solicita niste bani fara sa ofere nici macar un serviciu !
Mentionez :
Am inchiat contracte individuale cu cei de la : Apa si canal, gunoi, gaz, caldura nu exista deoarece toti locatarii au centrale individuale pe gaz si nici nu mai exista tevile de caldura la nici un proprietar , lumina pe scara nu exista, femeie de servici nu exista, deci avem contracte individuale la absolut toate utilitatile.
Administratorul solicita suma de 8 lei pe luna fara a elibera bon fiscal ci doar o adeverinta . Pe scara blocului exista cateva persoane cu datorii ....persoane care nu locuiesc in acele locuinte ..... . Reparatii nu se fac nici la sub-sol nici pe acoperis si nici pe scara mentionez ca la sub-sol exista (resturi fiziologice de circa 1 metru ). Cum procedez ca sa nu mai platesc aceasta suma de 8 lei lunar ?
Avand datorii pe scara, noi ce-i fara datorii ne putem retrage din asociatia de locatarii? CUM? Este legal sa se incaseze aceasta suma fara a elibera bon fiscal? Cine este responsabil ca la sub-sol-ul blocului exista ..... ( resturi .....) si nu este reparat ?Ce este de facut ???? Helpp....helpp... helppp.... CONSIDERAM CA PROPRIETARI (noi ce-i fara datorii) ca nu avem nevoie de aceasta asociatie.