Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna ziua,
Soacra mea impreuna cu socrul meu detin o garsoniera. Socrul meu din pacate a decedat anul trecut. Nu s-a facut succesiune dupa el.
Ei au 2 baieti. Soacra mea ar dori sa se mute din casa de la tara in garsoniera din oras. Unul din cei doi baieti sta si la tara dar si in garsoniera impreuna cu concubina lui(nu sunt casatoriti). Soacra mea si-a exprimat in mai multe randuri dorinta de a se muta in garsoniera, dar baiatul nu vrea sa o lase. Motivul: ca el doreste sa deschida un spatiu comercial in acea garsoniera. Cum poate soacra mea, legal sa se mute si sa locuiasca in garsoniera?
Multumesc.
Teapa e ce au facut strainii. Banca incearca sa scape de situatie sa le acopar eu toata paguba.
Este angajatul bancii. Mi-a comunicat oficial pe mail ulterior.
Va multumesc pentru sfaturi. Infractorii m-au inselat. De peste 5 ori am intrebat in conversatii daca totul este legal. Au spus ca sunt tranzactii valutare. Au trimis in cardul meu de debit 3 sume total 1150 usd echivalent. Am fost naiv dar nu am inselat pe nimeni. 94% din bani au ajuns la infractori. De ce sa platesc doar eu ? Banca si magazinul sunt si ele cu ceva vina ca infractorii cumva le-au pacalit. Magazinul a facut 3 plati in cardul meu - nu stiu cum au facut infractorii e treaba politiei sa afle. Merg acum sa vorbesc cu un avocat sa vad care sunt drepturile mele. Multumesc mult !