Multumesc de raspuns. Depozitul de constructii de la care am cumparat produsele nu ne-a inmanat la cumparare niciun certificat de conformitate sau de garantie. Anul acesta, cand i-am instiintat, ni s-a spus ca garantia ar fi de 20 de ani, urmand ca sociatatea producatoare sa ne spuna ca, de fapt e doar de zece ani si acesti 10 ani se implinesc pe 30 august 2014.
As dori sa primesc niste sfaturi in legatura cu urmatoarea problema:
In anul 2004 (august, 30), am cumparat de la un deposzit de constructii 6000 de tigle si 200 de coame, ce au fost folosite la realizarea a doua acoperisuri (unul realizat in anul 2007 si cel de-al doilea in 2009). Problema este ca foarte multa tigla, din cauza inghetului cred, a inceput sa se crape si sa se exfolieze. Coamele s-au distrus in totalitate. In urma acestor constatari am contactat depozitul respectiv unde am si depus o reclamatie. In urma reclamatiei, depusa, undeva prin luna iunie, s-a prezentat la fata locului un agent de la firma producatoare de tigla, firma care in prezent nu mai produce tigla, doar caramida, a fotografiat o parte din paguba, a incheiat un proces verbal de constatare (in care s-a constatat distrugerea in totalitate a coamelor si distrugerea partiala a tiglelor), fara ca acesta sa fie inregistrat si ni s-a spus ca vom primi un raspuns. Ne-a contastat responsabilul cu aceste reclamatii, care ne-a spus ca din fotografiile facute nu reiese mare paguba si ne-a rugat sa mai facem fotografii pe care le-am trimis pe e-mail la societatea respectiva. Discutiile au avut loc la telefon sau pe e-mail.
In cele din urma am primit un respuns oficial, ieri, 26.08.2014, in care ni se transmite ca reclamatia noastra nu a fost acceptata, ca si cum nu ar fi nicio paguba. Puteti sa ne spuneti ce se poate face in acest caz?