avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Activitate ilenuta1963

Activitate ilenuta1963

Răspuns la discuția Cerere amanare
si daca transele se aproba , se pot intinde si in anul urmator ??
Răspuns la discuția Cerere amanare
da dar nu mai ajung banii pe anul acesta . ar trebui sa intre in urmatorul an financiar ca sa acopere toata suma . daca fac cerere suplimenteaza cu a aramas pe act an si continua pe anul urmator financiar cu acoperirea intregii sume ??

deci : am de achitat13.000 lei suplimentare taxa timbru . pe anul acesta mi-a rama circa 3000 lei . ar trebui inca 10000 . Acesti 10.000 pot fi platiti in anul urmator tot din ajutor ? Se poate face o astfel de cerere ???
Discuție Cerere amanare
Am de platit o taxa de timbru judiciar uriasa . Nu mi ajung banii . Am primit ajutor judiciar 100% ( am venituri ffff mici ) . Am mai cheltuit din acest ajutor cu expertize etc . Deci judecatorul nu mai are de unde sa traga toata suma , poate numai partial . Problema este ca de la 1 ianuarie intru iar pe 100% si ara coperi suma . Cum pot amina pina atunci ? Pentru ca sigur ramine in prinuntare la luna noienbrie ...ce ma fac ??
da am inteles
ok nu i problema . ma gindeamn sa scurtez timpul
multumesc frumos
Am sa chem in judecata doi coproprietari in vederea iesirii din indiviziune . In acdrul acestui proces pot aduce probe din alt dosar tot de partaj judiciar in care sunt aceiasi piriti ? Ca exemplu sa fac trimitere la interogatoriul si raspunsul acestora ?
nu
eu ce tot spun...NU este facuta iesirea din indiviziune
la casa . nu este curent in casa si unul dintre copropr nu vrea sa dea acordul