avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Art. 641. Actele de administrare şi de dispoziţie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Art. 641. Actele de administrare şi de dispoziţie

Invocind acest articol , pot cere instantei sa suplineasca acordul unui coproprietar care se impotriveste la instalarea unui bransament de energie electrica intr-o casa supus indiviziunii . Suntem doi care vrem , iar unul care se impotriveste fara motiv . Trebuieaduse dovezi sau facem numai cererea ??
Cel mai recent răspuns: ilenuta1963 , utilizator 21:00, 4 Octombrie 2014
depinde

bransamentul la curent poate fi considerat act de administrare iar bransamentul la piscina act de dipozitie
la casa . nu este curent in casa si unul dintre copropr nu vrea sa dea acordul
Daca aveti facuta iesirea din indiviziune, ce va impiedica sa faceti bransament doar cei care doresc, oricum fiecare proprietar trebuie sa faca bransamentul separat.
eu ce tot spun...NU este facuta iesirea din indiviziune
Nu se poate face iesire din indiviziune? Pentru ca asa de cate ori apare o problema trebuie acordul tuturor si nu intotdeauna toti trei veti avea bani sau interes sa o rezolvati impreuna.

Alte discuții în legătură

Obtinere bransament electric ilenuta1963 ilenuta1963 La casa care este in indiviziune nu este curent . Coproprietarii nu vor sa dea acordul pentru bransare . Se poate cere in instanta obtinerea unui contract pe ... (vezi toată discuția)
Avem o casa in indiviziune. relatiile cu coproprietarul sunt ... Zgura Zgura Avem o casa in indiviziune. Relatiile cu coproprietarul sunt tensionate. Utilitatile sunt la comun, mai putin gazele. Cand m-am racordat la reteaua de gaze, ... (vezi toată discuția)
Aprobare stalpi pentru conectare la reteaua de energie electrica ContSters359348 ContSters359348 Coproprietarul vrea sa amplasese stilpi pentru conectarea la reteaua de energie electrica pe terenul aflat in indiviziune . Eu nu sunt de acord . Poate instala ... (vezi toată discuția)