avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate AnaL1014

Activitate AnaL1014

Răspuns la discuția INM 2015...ADMITERE!!!
Multumesc i_law.
Răspuns la discuția INM 2015...ADMITERE!!!
La admitere INM se aude musca pe tavan! orice miscare, orice cuvant atrage eliminarea din sala.
Din pacate, Lacramioara, nu te putem ajuta cu problema ta pt ca stam si noi prost la capitolul"suparare" si pe psihologul nu prea face nimeni aici. Singurul ajutor este sa vedem cum putem intege grile/spete/articole de lege/ definitii din carti.
Ce reclami tu acum, tine de alt forum.

Cine are cartea de fise a dnei G.Raducan? imi puteti spune 2 vorbe despre carte? cum sunt grilele? sunt multe? am cartea dumneaei de grile, ma gandesc sa nu fie luate de acolo.
Multumesc

De aceasta zic:

[ link extern ]
Răspuns la discuția INM 2015...ADMITERE!!!
Buna ziua, Saandyf!
Si eu caut persoane care au abordat deja aceste cursuri, dar nu gasesc. Pot sa iti spun ca am gasit pe pagina lor, pe acolo pe link-ul dat de tine, cateva exemple de grile pe civile si penale, pachete de vreo 20 de grile si sunt grile extrem de simple, facute pe cod,sper sa nu fie asa toate cele 1000 de grile. Stiu ca grilele pt penale sunt realizate de dl Danilet, am cartea dlui Danilet, cea cu 570 grile penale+procedura penala si sa stii ca sunt grile foarte simple, facute pe cod si am impresia ca institutiile foarte grele nu sunt abordate deloc, sau au doar 2-3 grile. As fi interesata si eu de acest pachet, dar nu stiu ce sa mai cred ...
Saandyf, tu ai mai aflat ceva de acet pachet vialex?