avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate roxana91

Activitate roxana91

Discuție Bonuri de masa
Buna,
Am o intrebare in legatura cu tichetele de masa. In contractual individual de munca le am trecute, dar nu le-am mai primit din Februarie 2014. Exista vreo cale legala ca sa pot sa-i demonstrez angajatorului ca era de fapt dreptul meu,pt ca salariul s-a negociat cu bonuri cu tot. Specific faptul ca din Februarie 2014 s-a schimbat administratorul societatii, si noua conducere a luat aceasta hotarare fara ca sa intrebe pe cineva(vre-un angajat) daca este de acord sa nu mai primeasca bonurile
Discuție Inscriere SNG
Buna, revin cu o intrebare tot in legatura cu adminterea la scoala nationala de grefieri.,nu am facultatea de drept, dar daca fac master in drept, pot sa ma inscriu, imi sunt recunoscute studiile ca si studii juridice???
Multumesc!!
multumesc frumos
Buna, sunt noua pe aici, si am si eu o mare intrebare. Am terminat Stiinte Ecomonice si vreau sa stiu daca pot sa ma inscriu pentru la anul la SNG. In regulamentul celor de la SNG scrie foarte clar ca au dreptul sa se inscrie toate pers care au terminat stiinte juridice si persoanele cu studii medii sau alte studii dupa caz, aici pe forum am citit ca nu se poate daca nu ai terminat dreptul, Va rog sa ma ajutati.
Multumesc!!