avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa

Buna,
Am o intrebare in legatura cu tichetele de masa. In contractual individual de munca le am trecute, dar nu le-am mai primit din Februarie 2014. Exista vreo cale legala ca sa pot sa-i demonstrez angajatorului ca era de fapt dreptul meu,pt ca salariul s-a negociat cu bonuri cu tot. Specific faptul ca din Februarie 2014 s-a schimbat administratorul societatii, si noua conducere a luat aceasta hotarare fara ca sa intrebe pe cineva(vre-un angajat) daca este de acord sa nu mai primeasca bonurile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:57, 3 Decembrie 2014
Puteti depune o sesizare la ITM si/sau promova o actiune in instanta impotriva angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - plangere impotriva directorului oldniku oldniku se poate formula plangere impotriva directorului pentru nerespectarea lg 142/1998 si a normelor de aplicare?.Acesta a fost somat de catre ITM sa faca acest ... (vezi toată discuția)
Daca primesc tichete de masa mi se reduce din salariu androidu androidu Salutare. Daca primesc bonuri de masa atunci patronul are dreptul sa mi scada din salariu , contravaloarea bonurilor ? Si a doua intrbare, unde pot afla daca ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu awio awio In contractul de munca semnat si inregistrat la ITM este precizat un salariu negociat care ar trebui sa il primesc lunar.Daca la aproximativ un an mai tarziu ... (vezi toată discuția)