avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate Lummy

Activitate Lummy

Discuție Tichete de masa
Buna seara! Daca intr-o societate se lucreaza in program de tura de 12 ore si un angajat lucreaza intr-o luna doua ture in plus fata de norma lunara de munca (adica are 24 ore plus) iar in luna urmatoare aceste ore sunt compensate( orele compensate se platesc ca si cum ar fi la munca, aceste ore compensate intregesc norma de munca din luna respectiva) va primi tichete de masa pentru orele compensate?Va multumesc!
Buna seara! Am si eu o intrebare in legatura cu producatorii agricoli.Pentru anul 2011 si 2012 a fost obligatorie depunerea Declaratiei 220 pentru producatorii agricoli cara nu au avut o alta forma de organizare inscrisa in registrul comertului ( PFA,II sau IA)? Am inteles de la finante ca a fost suspendata pentru acesti ani. Va multumesc!
Răspuns la discuția Producatori agricoli
Va multumesc pentru raspuns! Dar eu ca producator agricol ce acte contabile trebuie sa intocmesc.La fel ca si o intreprindere individuala sau asociatie familiala?
Buna ziua! Ca producator agricol trebuie sa am registru jurnal, sa emit factura si sa am casa de marcat? Va multumesc!
Răspuns la discuția iesire la pensie
Va multumesc pentru aceste lamuriri.Dar as mai avea o intrebare. Ar putea iesi la pensie partiala anticipata adica cu penalitati?Problema este ca ea a fost data afara si nu mai lucreaza si as vrea sa stiu cand poate depune actele de pensie chiar si cu penalitati.
Răspuns la discuția iesire la pensie
revin cu detalii!Sora mea este nascuta pe 29 august 1959 si are 17 ani de grupa II si 3 ani de grupa I .Iar in total are 35 ani vechime. Va multumesc!
sora mea este nascuta in 1959 si are 35 ani vechime.poate iesi la pensie anticipata? Sau pensie partiala anticipata?