avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate Geo2011

Activitate Geo2011

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar elevii nu au gratuitate pe mijloacele de transport în comun???? Ce bilet sa composteze? Daca e eleva,prezinta cardul emis gratuit împreună cu carnetul de elev.
Cardul se activează o singura data ,la începutul abonamentului.
Eu am asemenea contoare,iar la vremea respectivă firma care se ocupa cu montarea a acceptat dacă pe o singura scară sunt cel puțin un anumit număr acceptat de ei.Nu a trebuit să anunț administrația sau ceilalți vecini.S a întrunit condiția numărului minim de apartamente,cinci,și s a rezolvat.Contactati firma respectivă și vă lămurește.

ivanvintilica a scris:

Daca intr-un bloc sunt proprietari nu sunt de acord cu montarea apometrelor cu citire la distanta, fata de majoritatea celorlalti, cum se rezolva aceasta situatie in mod legal ?

Cred că nimeni nu și dă seama de situația pe care doamna dorește să o prezinte.Este foarte clar că a muncit pentru el,s a folosit de ea ,a trimis o la cea mai veche meserie din lume,a manipulat o in sensul că" stai tu acolo și produ pentru amândoi,că eu o să cumpăr o casă pentru amândoi,să ți arăt că nu cheltui aiurea banii".Și nu i a cheltuit aiurea,și a cumpărat omul casă, însă doar pe numele lui, că de, fata trebuia să stea la muncă.
Astfel se prezintă această poveste, însă dacă răbdarea e o calitate,se ajunge astfel și la înțelegerea unei povesti cu un final ....cum vreți să fie.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca sunteti coproprietari este suficient să angajați avocat pentru proces fără să veniți în țară.Nici ca sa luati banii nu trebuie să veniți în țară.
Dacă nu figuranți în acte situatia este extrem de complicată.

Dacă ati fost sau nu victima unei infracțiuni trebuie analizat în concret de avocat dar trebuie mare atentie deoarece este posibil ca banii să nu fie curați si sa ii ia statul.
Cazul dvs. necesita si o analiza pe plan penal si pe plan civil.
Ori va găsiți avocat care sa stăpânească ambele domenii de drept ori doi avocați, fiecare sa cunoasca bucatele de drept ca sa va puteti lamuri.

Daca mi s a făcut o lucrare ceramica cu zirconiu pe implanturi,trebuie sa mi se elibereze certificarea materialului folosit,precum si garantarea acestuia,precum si a implantelor?sau ce spune legea in direcția asta?ce acte ,din p.d.v al legii,trebuie doctorul sa mi dea,daca a efectuat implanturi dentare+lucrare zirconiu-ceramica?
Multumesc