avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Activitate Renee123renee

Activitate Renee123renee


Prietenul meu susține că nu vrea nimic din partea acestei domnișoare, cât timp am fost despărțiți era pe cale să facă un gest prostesc, să aibă o relație cu ea ca să mă facă pe mine să-mi ies din minți, dar a văzut că respectiva este genul de persoană care vrea să îi acapareze tot timpul și lui îi displace acest lucru. Am căutat numele numele persoanei care m-a sunat, într-adevăr este avocat în orașul respectiv, are un alt număr pe internet față de cel după care am fost sunată(mă gândesc ca cel afișat pe internet să fie de la cabinetul dânsei). Mâine aș vrea să sun pe numărul afișat pe internet să văd dacă este chiar acea persoană de care am fost sunată. Mulțumesc pentru răspuns!
Nu am șantajat-o, nu am hărțuit-o deși s-a întâmplat ca amândouă să fim în același local. Acea doamnă avocat mă tot bătea la cap cu niște mesaje după Facebook (nu sunt nici de Amenințare nici de jignire) eu știam că nu se iau în calcul deoarece ele pot fi modificate. Mulțumesc pentru răspuns!

Bună seara, am nevoie de puțin ajutor. Povestea e în felul următor(am 18 ani și uneori mintea mea e cam imatură,dar cred că toți am trecut prin stări de gelozie), am un prieten de aproximativ 4 ani, anul trecut, o domnișoara, să îi spun L s-a băgat în relația noastră(ea având prieten de 2 ani) eu sunt o fire vulcanică și m-am abținut să nu o lovesc și doar am purtat o discuție cu ea în care i-am spus că nu e frumos ce face și că dacă voiam să îi fac ceva îi făceam(agresiuni fizice). Fata nu s-a potolit, eu și prietenul meu am luat o pauză la vremea respectivă și după ceva timp ne-am împăcat. Acum iar a apărut în peisaj, iar am vorbit cu ea,
La fel de frumos ca mai apoi să mă blocheze pe orice mod de comunicare posibil. Acum câteva ore am fost sunată de o avocată din alt oraș care mi-a spus că este pusă de respectiva L să mă facă pe mine să îmi țin gura căci altfel va vorbi cu părinții mei(1), că se va ajunge la plângere penală pentru agresiune fizică,verbală și că o plângere penală nu poate fi retrasă(2), că voi suporta niște consecințe majore (3).
1. De ce să ajungă la părinți din moment ce sunt majoră și răspund pt faptele mele?
2. Se bazează pe conversațiile dupa Facebook în care -nu am înjurat/jignit/amenințat, agresiune fizică nici atât. Eu știu că o plângere se poate retrage.
3. Despre ce consecințe e vorba?
Vă mulțumesc pt ajutor !!!