avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate dianagrigorescu

Activitate dianagrigorescu

Poate beneficia de subvenția de încălzire o persoană care deține în proprietate un imobil, dar are viză de flotant în altă parte, dacă e înscrisă ca membru al familiei(nu e titularul cererii)? Menționez că cererea se depune pentru locația cu viză de flotant unde se locuiește în baza unui contract de comodat comun cu o altă persoană.
Mulțumesc!
Două studente, fără relații de rudenie între ele, având contract de comodat comun pe spațiu și reședința(viză de flotant) în apartamentul pentru care se face cererea:
1) Unde se trece adresa apartamentului pentru care se face solicitarea (la rubrica domiciu, deși diferă de domiciliul din C.I).?
2)Unde se trece cea de-a doua persoană și veniturile ei, dat fiind că formularul menționeză doar termenul familie?
3) În ultimile 3 luni, anterioare depunerii cererii, studentele nu au realizat niciun venit. Începând cu luna octombrie, până în luna ianuarie, una primește bursă de studiu, iar cealaltă de merit. Aceste venituri nu au caracter permanent. Se trec în cerere ca și venituri?
4)Pensia alimentară figurează în evidențele fiscale și se consideră venit cu caracter permanent(ex. băncile nu o consideră venit)
5) Fiind 2 persoane, se ia în calcul cuantumul de la familie sau cel de la persoană singură?

Mulțumesc pentru informații! Oriunde am întrebat, niciun funcționar nu a fost capabil de a da un răspuns coerent, care să difere de „Nu știu, vedeți și d-voastră pe site.”