avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters335821

Activitate ContSters335821

Răspuns la discuția COMPENSARE SULTA
nu s-a dat nici o hotarire la nimic inca . mai trebuie sa vina si lotizarea terenului . s-au facut expertizele tehnice la casa si teren . trebuie refacute ?? deci pot cere ?
Răspuns la discuția STABILIREA SULTEI
Asa o fi dar am spus ca NU AM FOST DE ACORD SI AM DOVEDIT CU MARTORI SI CHIAR CU RECUNOASTREA LOR LA INTEROGATORIU ......
S-a conexat partajului judiciar , chemarea in judecata pentru stabilirea dreptului de folosinta - casa - teren . Pot cere judecatorului sa amine hotarirea la partaj pina la terminarea celuilalt si sa se compeseze eventualele daune cu eventualele sulte ?
La stabilirea sultei se tine cont de faptul ca coproprietarii care au intervenit asupra locuinti au intervenit fara acordul celorlalti , fapt dovedit in interogatoriu cit si prin depozitiile martorilor ? Adica ma gindesc de ce ar trebui sa platim sulta pentru ceva care nu am dorit sa fi construit ? Ar fi vorba de un hol si o magazie atasate cladirii
Răspuns la discuția DREPTUL LA IMAGINE
daca am martori si acestia afirma faptul ca piritil a imprastiat la toti cei din jur aceasta mitocanarie , cit si faptul ca din cauza afirmatiilor lui s-a stricat o prietenie veche de familie ar fi de ajuns ?
Am inteles ! Concluzia este ca ficare face ce vrea , dupa care cel vatamat trb sa zaca prin tribunale fara nici o sansa . Daca un cretin edifica ceva fara autorizatie estye bun edificat , acolo ramine ca se tot gasesc fekl de fel de justificarti ...Asa ca nu ne mai batem capul !! Tot inainte !
In cadrul acestui proces de partaj judiciar , piritul printre alte bazaconii a afirmat in scris faptul eu ca si concubina altui coproprietar asi fi dobindit etc...nu stiu ce...Acum refritor la aceasta afirmatie ( macar daca ar fi adevarata ) , eu pot lua ceva masuri imnpotriva astuia ?
Răspuns la discuția Vanzare teren
are certificat mostenire 1/6
Răspuns la discuția Beci sub casa mea
estye clar ! m-am pricopsit cu o mare problema . nu am cu cine sa " o dau la pace " ...urita treaba....dar daca nu sunt acasa si se inunda beciul cu apa clocotita , se sparge teava ma gindesc nu uit eu robinetul deschis ...
Răspuns la discuția Vanzare teren
am banuit eu . multumesc