avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate riccetto80

Activitate riccetto80

Buna, in primul rand multumesc mult pentru toate raspunsurile.

In al doilea rand, asociatia nu are treaba, nu e parte comuna, si nici nu e vorba de ghena, defectiune i sub cada de dush de vecinu de sus,ca a fost mutata pe peretele opus ghenei...

am sa fac cum a sugerat user adema.

am fost la posta, si mi-au spus ca pot sa trimit o scrisoare cu valoare declarata si confirmare de primire, de asta era vorba adema?

multumesc.
Buna ziua!

Sunt proprietarul unei garsoniere.
3 ani inainte a inceput sa se pateze tavanul si peretele (spre colt intre tavan si peretele), apa provine cu siguranta de la apartamentul vecinului de sus, si este direct sub cadita de dus a lui, unde trece scurgerea.
Apa apare doar din cand in cand, special dimineata sau seara, asa ca, probabil defectiunii e de la scurgere.

Vecinului nu-i convine sa resolve situatia datorita faptului ca pentru ca sa ajunga la scurgere ar trebui sa sperga gresia... Asa ca a tras de timp pe aproape un an si jumatate, datorita si faptului ca apa aparea din cand in cand, si faptului ca eu nu locuiesc stabil acolo, asa ca nu avea cum sa-l bat la cap tot timpul.

Pata de apa a aparut in final din ce in ce mai rar, pana cand nu a mai aparut de loc, pe un an si jumatate problema nu a mai aparut...

Azi, apa a aparut din nou, data asta mult mai mult decat in trecut...

Am semnalat aparitia din nou a defectiunei la vecinul de sus, DAR de data asta nu mai vreau sa stau dupa el, as vrea daca incerca iar sa traga de timp, sa pot proceda legal, sa il fac sa repare defectiuna.

Intrebarea este:
Cum as putea sa il anunt "oficial" de defectiune, asa ca daca nu resolva singur problema, legal pot sa dovedesc ca lam anuntat in "data de"...
Si care ar fi procedura ulteriora?

Multumesc mult!